Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ces dolaziti kad nista ne priznajes, ko onaj picousti
upravo. potocari nisu mjesto za takve, a Bgm ni za pedddere.
@Tugaoddrzave a tebi su znaci picccko goloruki momci vojnici. hvala Bogu pa nisam srbin...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ignore
@HKG srbijanski politicari isto kao da su Krscanski Arapi dovuceni od strane Turaka...... a mozda i jesu to oni? Ko zna? Genetski potpisci dokazuju da su Srbohrvati Arapi/Turci iskljucivo ako ne ubrojis nekoliko sela u Hercegovini.
Kako ona smije biti fašista? Ukinuti će joj njena gay prava! Uzeti će joj dijete i objesiti će je oni kao što je ona!
Marš pederu jedan.
Jadnica smrdska, kao da bi je neko i pozvao, vlasi nisu dobrodošli..
@Tugaoddrzave ti si previše gledao rtrs genocidnu televiziju!!!! A posto ste vi nastali na laži,živite u laži i takvi će te umrijeti onda nije ni čudo sto tako pričate! Sellam ti je Dobrica Cosic
Jos samo nam fali ta genocidno pravoslavna lezbejka
Za tebe ni nema mjesta u Potocarima gospodine Spodobo!!!
Tvoj i takvih kao ti dolazak bi samo skrnavio ovakve nažalost tužne manifestacije.Sikter od BiH i njenih plemenitih građana.
E steta sto neces,svakako negirate genocid.
Cuj joj price !! Kujetina
nakon odezetog oruzja i proglasenja zasticene zone. O kojim ti vojnicima pricas? O djeci koja su bosonoga , bez oruzja i municije stajala na trgu i gledala ulazak tenkova? Pa da ste vi ubice u ratnim dejstvima ubili 9000 ljudi, trebalo bi vam mjesec dana a ne dva. Malo se pripremi za diskusiju. Dzikane.
Ko vas je zvao 95?
SVI ZNAMO GDJE JE ALIJIN SIN,,MAJKE SREBRENICE JOS NE ZNAJU GDJE SU NJIHOVI !!SDA DO GROBA !!!
Kaže Dražen Erdemović, jedan od egzekutora u srebreničkom genocidu: “Bio je julski dan u Srebrenici-Ubijali su civile od 10h do 15:30. Umorili se i sjeli u krčmu. Došao drugi odred da nastavi ubijanje. Taj dan je ubijeno hiljadu ljudi.” To je bio, dakle, sistem za ubijanje ljudi. To je bila mašierija zla. To nije bio nikakav “veliki zločin”, to je plansko, sistematsko zatiranje ljudske vrste.
Sigurno niko i ne zeli da dođes inace bi bio pozvan
Daleko ti kuca pederska