Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne shvataju da je bahmut jako bitno mjesto, nije to samo malo selo, u slucaju da Rusija osvoji onda su im svi gradovi na dohvat ruke, jer mogu zeljeznicom slati municiju i sve, nazalost izgide omladina
Kojom crnom zeljeznicom!? Prackom je mogu neutralisati, a kamoli Himarsom. Rokaju zeljeznicu u Melitopolju, a ne ovu pred nosom.
Bahmut ima ogromne podzemne prostore - bivši rudnik soli te se za njega bore ali naravno nećete pročitati u mass medijima. Malo manje zli jezici kažu da su u podzemnom prostranstvu smješteni ukrajinski logistički centri kao i ogromna količina oružja i municije dok malo više zli jezici tvrde da su dole smještene bio laboratorije za razvoj biološkog oružja
Neki dan na clanku svi pisu kako Rusi gube rat … prosjecni Bosnjo puca lajk gdje ima najvise . Poyy
Uzeti Bahmut a izgubiti Krim i Mariopolj..
Pa dobro ljudi, sta sad da se radi.
a kako ovo klixu da urade, pa zeznuli im propagandu copy-paste
Od Specijalne Vojne Operacije do rata protiv Bahmuta.
Rusija je do sada vjerovatno došla do centra Bahmuta.. Samo posto je sve sravljno sa zemljom vise nemamo pojma gdje je centar.
E cuj vjerovatno i opet britanci hahaha... Dosla ima 4 dana