Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro Englezi su skoro bombardovali Yemen, normalno da ce ih napast.
e cuj pomorske snage huta 😂, bravo huti, ne bije oruzje boj, vec srce junaka
Ne kontam što ne koristite put koji je još Magelan valjda otkrio.....
Svjedočimo kolaps carstava koji vladaju od 1945e. Rusi se guše u Ukrajini, Kina ne smoje Tajvanu prismrditi a Ameri, koji imaju najmoćniju flotu, nisu u stanju prigušiti par arapskih gusara
Lijepo gori!!!!
bravo
Bušiiiiiiii
A nafta prolivena zelena agenda nista
Koliko ja vidim na karti ovo je Adenski zaljev, a ne La Manche. preko 12.000 km od Vašingtona i oko 5.000 km od Londona. Ko se tu brani, a ko napada?
A na šta Merkave idu? Na maslinovo ulje?
Bošnjo se raduje, a sutra će opet revat kad u svoju konzervu bude morao sipati gorivo koje košta 4 markice po jednom litru.
Prvo dođi pa vidi kakve 'konzerve' Bošnjaci vozaju, a drugo i kada bude 4 KM Bošnjaci će opet vozati kao da je i 2 KM.
Vidi nešto, zapravo ja sam Bošnjak, glavom i bradom, a ti si Mošnjoksčić.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota je sto je BIH glasala za ANTIPALESTINSKU rezoluciju pred UN ovo je dokaz da je BIH glasali za rezoluciju za koju su bili Izrael i Amerika a protiv koje su bile sve Islamske zemlje i PALESTINA https://www.youtube.com/watch?v=TICNFlYkhTg&t=187s
Formula je jasna, prestanite napadati Gazu sa Americkom podrskom, Huti ce deblokiarti suezski kanal i de blokirati blokadu Izraela , Drugo priznate Palestincima drzavu na osnovu granica iz 1967 sa Jerusalimom istocnim kao glavnim gradom kao i svim teritorijama Zapadne obale i Gaze, vece su sada sanse za Palestinsku drzavu jer je Islamski svijet ojacao uz pomoc Rusije i Kine.
Bum
Lepi tankeri lepo gore.
Dva naroda koji su pokazali hrabrost i pravičnost su Irci i ovi Huti... ostalo sve beskičmenjaci, uključujući nas koji bojkotujemo Zaru i Manja pekare 3 dana i opet puno onda... Svi naši velikani 200 godina unazad su opisali dobro kakvi smo mi, samo treba pročitati, i ništa se ne mijenja.
🤣