Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci bi da upravljaju Bosnom kao kolonijom, dok im narod ne zapali ambasadu i otjera.
@drugovi.carice hahahaha
drugovi.carice Hehe, kako lajkovi napreduju, odmori malo.
Ma zna to i Duduk, zna i SNSD, zna i NSPC, ali na ovaj način oni zabavljaju podanike koji tu njihovu zajebanciju plačaju vrlo skupo, čak s cca. 60 % BDP-a ... ! ! ! Sretno svima i ugodna im zabava ... ! ! !
britanska izjava je bitna ko lanjski snijeg. nek oni dovrše svoj brexit kako spada.
Bosna i Hercegovina po prvi put u historiji treba da zaboravi neutralnost i da se pridruzi Rusko -Turskoj vojnoj alijansi. Islam i Pravoslavlje sa NATO-om nemaju nista zajednicko.
Sarajevo treba dobiti naziv ulice "Milice Rakić".
sve me ovo podsjeca na moje rano djetinjstvo..ja se posvadjam sa sestrom i onda cekamo mamu da dodje i odluci ko je kriv..sta nama ima neka britanska ambasada da soli pamet..nek' idu u svoje kolonije (koje i dan danas drze na ovaj ili onaj nacin) pa nek' njima pametuju. Svjetski policajci, a zivotni cilj im je dobro se napit u ispovracat subotom u nekom baru poslije tekme.
ma dodika treba Pod hitno uhapsiti
Dok vi palamudite, Putin vrijedno rovari po BiH...
Tako je Britanci , objasnite šumi gde je njeno mesto i ko ju je napravio ( Ameri+Englezi+EU) ... Milojko-ronhill , može samo da predizborno prducka....
Eno Katalonije probala svirati khurcu... i sta su dobili... Spanija ce im ukinuti i ovo sto su imali. Dodik se upusta u avanturu zarad stolice a ne razmislja gdje to moze odvestu entitet i narod u njemu.
Moze uvesti u jos jedan sukob i stradanje...Navikli smo mi na to!!!
Milorad dize pazar... Stari je to svercer !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zar je moguce da vas dodik tako nalozi u rs,da vi svi ko ovce mislite da vam on dobro misli
Tegeltija je, u početku, nijemo posmatrao kako Litvanci iznose, preko Balkan Invest-a, KTF, Balkanike, Viewside Markets, Balkan Banke… stotine miliona KM iz države. I nije reagovao. Sa druge strane, upravo je Tegeltija dao zeleno svjetlo da Fond za razvoj IRB-a RS da kredit “Energoliniji” u visini od 19,4 miliona KM (10.05.2012.), od čega je odmah pokradeno oko 14 miliona KM…
HOCEMO U NATO ALI KAO NEZAVISNA DRZAVA !!!
Idi. Ko te svezao?
Bolje bi za NATO bilo da nas i ne nudi da sa njima seme pravimo!!! Oni bi trebali da znaju da su u jednoj deceniji dva puta napadali srpski narod.Da su nam otezavali ratovanja a pri tome ubijali civile...
niko ne može na silu tjerati jedan narod da pristupi nekom vojnom paktu ili vojnoj alijansi. to je i sam rekao glasnogovornik nato pakta.
@xyg samo istrajte u svojim odlukama. Podrska iz Sarajeva
Ni je nama potreban Nato i ni podrska Rusije, nama je potreban dijalog unutar BiH da se dogovorimo i oprostimo jedni drugima..Samo zajedno mozemo napraviti bolju buducnost..Mi jednostavno ne fukcjonisemo jedni bez drugi.Jaka RS jaka je i BiH, jaka Federacija jaka je i BiH..Sta je tu cudno i nemoguce????
eeeeh puste zelje :(
nemoguce je to da se prije svega srbija a i hrvatska prestanu petljati u unutrasnje stvari bih i da puste nas troje da se dogovorimo. stalno se mijesaju i gledaju preko tarabe i zamucuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko ono ovdje napisa...ma šta će ti matori lordovi?