Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bistu i ulicu.
Budala, nemam drugog objasnjenja… ubio se, za sta? Za koga? Pri tome nije nista promijenio
Svaka čast, odličma inicijativa.
Kad ce se neki Bosnjal spaliti zarad brace u Palestini? Vi ste obicne zapadne kuje, vecina muskimana bi u novom ratu bili na strani Srbije…
Jos jedan maloumnik koji je okusio cari BBC propagande i to , na srecu drugih, platio samo svojim zivotom .
Obavezno!
Bake palio roštilj u podrumu
Jeste Im objasnili da je Brus Lee bio prioritet, pa mi to u Bosni sve ono poredu. Ne znam jeli ima još ovakvi mnogo bitniji, I vazniji za nasu Bosnu I Hercegovinu. Jeli neko spomenuo Schumachera, ako se ne varam?
Da nas je većina ovakvih koji su spremni se žrtvovati za činjenje zla prema drugima, ne bi ni bilo dopušteno zlo u svijetu.
Svaka cast,veci patriota veci nego pojedini
Bilo bi pošteno da se kontaktira familija i konsultuje o načinu kako da se sačuva od zaborava njegov čin protesta protiv pokolja koji se dešavao u Bosni.
Poznato mi je ovo , već skoro 15 godina se priča o ovome . Bila je dodjela neki priznanja porodici . Samo tad nije bilo klixa pa mnogi nisi bili upućeni . Klix uvjek kasni sa informacijama ..
Na stranu ovo, ali čemu crno-bijele fotografije iz polovine 1990ih...pa color fotografije se koriste od kraja devetnaestog vijeka
Hajde malo razuma. Sam je sebi oduzeo zivot kako se kaze na osnovu tv izvjestaja!? Loliko Arapa treba da sebi oduzme zivot na osnovu izvjestaja iz Gaze hocemo li i to podrzati. Postoje i drugi nacini da se skrene paznja i iskaze postovanje mimo fronta!
I treba. Dusa me zaboli kakva sila od covjeka!
Mene je fakat stid jer nikad nisam čuo za tog čovjeka i za taj herojski čin. Takvi ljudi se moraju čuvati od zaborava.
ma njega niko i ne spominje a spomenik ceka realizaciju neku vec 30 godin
😞