Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić pederexist.
Razgovaralo se o ukidanju Hrvatske i Srbije.
@SerbianTroIIMaster Pola srbije :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vučko knozi te zvalje
Živio Komšić!
Komsic nas zlatni LJILJAN!
Komšić, kost u grlu fašistima
Nas predsjednik i zlatni ljiljan gospodin Zeljko Komsic..
Mlade generacije se ne sjećaju: nosanja mošti, događanja naroda, jogurt revolucije, balvan revolucije sve po scenariju SANU i pod dirigentskom palicom Miloševića i blagoslov SPC. Poslije toga znamo šta se dogodilo. Pamet u glavu...
Tako je ljiljanu nas zlatni! Trebo si ga jos glavom otrest ko slinu pred tim Evropljanima.
Bravo Klixe, kako krasni komentari o Sejdi Komsicu. Mozda je bolje da ih sami pisete, vama citateljski ne trebaju. Osim onih koje pisu SDA botine!
Albanija, kojoj smo se zbog ZATVORENOSTI i niskog stepena demokracije i RAZVIJENOSTI prije tridesetak godina SMIJALI, sad ta Albanija ode u EU, a većina građana će u BiH i dalje VESLA SISATI !!
@ponta60 to je znak da su se na vrijeme rijesili serba... ne smeta im niko
U skucaju pokusaja odcjepljenja ne znsju sta ih ceka... Pakao ce da im bude. Jos nisu rane zacjelile zedni smo osvete za Srebrenicu, Prijedor, Sarajevo, Zepu, Doboj... I mnoga druga mjesta. Ni srbija im nebi pomogla sada.
Prvi Bosnjo pogle glave
I krv svoju za Bosnu moju
vu či ću pederuuuuu!!!
APORT Vučko APORT
Albanija prebacila u drugu i prestize nas! Na ovome sastanku nije bilo mjesta za Alexu-usnicu, on dobar je za sastanke Ruske Federacije.
"Nemojte misliti da je Milorad Dodik tako važan u Briselu pa da se neko obazire na njega", zaključio je Komšić.--e nek mu ga je viknuo vala