Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma BRAVO!... Dodik ce sebi pucati u koleno kad ovo cuje! :)
Jos kad cuje Dodikoliki da su dali "ZELENO" svijetlo..."sto bas ZELENO!?" :) :) :)
Naci ce razlog kao" ne odgovara mu boja"."zeleno svijetlo"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sporazum, stabilizacija, progres, mmf, un, nato pakt, evropska unija, IMAL ĐE HLJEBA??
i sta sada???
Svaki korak ka EU je korak nazad separatistima iz Banja Luke i zapadnog Mostara a korak naprijed za jacu BiH,tako da je ovo itekako dobra vijest
Jos samo kad bi ukinuti ovu genocidnu tvorevinu ??? Klixy to objavi i usreci me :D
To ti je isto kao da ti je rekao da možeš platiti ulaznicu.
drz´ se europo, dolazimo u akokovima :)
Eto sad hajmo 16.3. Da nam bude kakav praznik. Ovo nam je vazniji datum nego ista drugo. Treba europi ruku za glasanje ;)
BIH DAJE EU I NATO-U CRVENO SVJETLO !!!!
ma nije mi bitno kakvo je to svjetlo,samo nek je zeleno !!!
krmad na aparatima.
Pise: Miroslav Klembo Jos jedna profesionalna Akcija Tuzilastva i SIPA-e na sprecavanju "terorizma"!! Kako javlja Avazov izvor u popodnevnim satima odvijala se prava drama u tramvaju "cetvorka" koji saobraca na relaciji Ilidza-Zeljeznicka... Naime, jedna osoba kako se predstavila srpske nacionalnosti, nazvala je Tuzilastvo i rekla " da se u tramvaju nalazi sumnjiva osoba sa bradom i kratkim pantolama, a pored svega kako izgleda ima i mobitel"" Za Tuzilastvo to je bio dovoljan dokaz da je upitanju terorista, pa su odmah obavjestili SIPA-u da intervenise. SIPA je odmah poslala Specijalnu Jedinicu pod punom ratno opremom, koji su u kratkom roku dosli do spomenutog tramvaja, blokirali ga i pristupili pretresu, Dok su pripadnici SIPA-e prilazili osobi sa bradom, ustao je jos jedan putnik, koji se predstavio kao osoba hrvatske nacionalnosti i rekao pripadnicima SIPA da je primjetio kako se osoba sa bradom cudno ponasa i da je "kao uvija tjelo" sto je SIPA-i bio dovoljan znak da se radi o veoma opasnom teroristi. Prilikom pretresanja osobe sa bradom pripadici SIPA su pronasli Mobitel i u njemu je bila cak i SIM Kartica sto su jasan dokaz za teroristicki akt. Pritom su pripadnici SIPA pitali osumnicenog zbog cega je pravio "neprirodne kretnje tjelom". On je rekao da se najeo pasulja pa da ga muce gasovi...Sto je SIPA okatakterisala kao terorisricko ponasanje, i kako iz SIPA pretpostavljaju, ova osoba je smisljeno za rucak jela pasulj pa se uputila u tramvaj da izvrsi teroristicki napad: PUSTANJEM NEUGODNIH GASOVA.. Osoba je privedena u prostorije SIPA, gdje ce biti zadrzana 24 sata, i tom prilikom ce morati pustiti sve te gasove, a inspektori SIPA ce te gasove koristiti kao kljucni dokaz pokusaja teroristickog napada.. Zatim ce ta osoba biti predata u Tuzilastvo na dalje ispitivanje, a kako su iz Tuzilastva najavili ovoj osobi ce se odrediti jednomjesecni pritvor... Te da ce se sprovesti istraga o porijeklu pasulja, i ko finansira pasulj da odlazi na police prodavnica.. Takodjer su iz Tuzilastva rekli, da je od pojedinaca pokusano da se skrene paznja na okupljanje cetnika u Visegradu, kako bi ovaj teroristicki cin u tramvaj prosao nezapazen.. Medjutim Tuzilastvo je jos jednom pokazalo svoj profesionalizam i nije obracalo paznju na grupicu cetnickih zlikovaca koji pozivaju na genocid nad Bosnjacima...Ipak osobe sa bradama kratkih pantola koje posjeduju Mobitel su opasnije po drustvo nego oni koji su klali i ubijali i koji ponovo pozivaju na klanje.. Moramo biti pinosni na nase Tuzilastvo i SIPA-u , koji su profesionalno odradili ovaj posao i sprjecili terorizam. A nadamo se da ce stranka Srpska Bolja Buducnost SBB-Fahrudin Radoncic predloziti Zakon o "Zabrani finansiranja proizvodnje Pasulja" Autor Miroslav Klembo
I mi u Republici Vojvodini bi isto u EU
Na tome radimo!
ja odoh odmah da izvadim crveni pasos..... 😊
Kad se EU raspadne za godinu ili dvije, Srbiju i Bosnu ce i dalje ucjenjivati i postavljati uslove kao da se nista nije desilo, a bosanske i srpske vlasti ce i dalje narodu obecavati bolju buducnost cim se pridruze nepostojecoj EU. U Bosni ce i dalje da raspravljaju o nerjesivom problemu "Sejdic & Finci", Vucic ce da gradi cardak ni na nebu ni na zemlji, stizace i dalje investicije i krediti sa svih strana, sve dok nasi dobrotvori sa zapada ne pokupuju i ne otmu sve sto se pokupovati i oteti moze, a onda ce da odu punih dzepova i ostave domoroce da se ubijaju kopljima. Toliko je bitno ovo zeleno svijetlo za zivot ljudi u Bosni.
HALELUJAH!!!!!!!!!!!!! HALELUJAH!!!!!!!!!!! HALELUJAH!!!!!!!! Je li to vise znaci da ova drzava ide naprijed??????
Ne lipši magarče do zelene trave...zelenog svjetla. A koji će nam i ta zelena trava? Možda da nas malo postroje, ali sirotinja ćemo biti još veća, ako je to moguće. Ma ne pitamo se mi ništa važno. Nije još došao magični momenat. Ajde vi još malo razvaljujte državu, a onda stižu "spasioci".
ljubim te u pičić
Ja sam muško. Jes to ti Uropejac, dogovorićemo se ondak, u procesu mi je transformejšn.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije BH napredovala koliko su se ovi shebali