Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam cetnicku!
3 puta sam pročitao naslov da skontam o čemu se radi. Naslov je sramotno umanjujući za težinu zločina. Djeca začeta silovanjem je ispravno reći, koliko god bilo teško za pročitati.
Kakav je ovo novinar..
Bravo! Ta djeca ni kriva ni dužna. Meni nikada nije bilo jasno kako neko njima nešto može zamjeriti.
Djeca rođena zbog rata??? Ma marš u PM. Djeca rođena SILOVANJEM bošnjakinja od strane srpskih genocidaša! Što tako ne napišete?
Ok izvinjavam se na svom burnom komentaru jer me ovakve stvari zaista pogode. Shvatam da se ovakvim naslovom pokušavaju koliko toliko zaštiti ova djeca, ali ne smije se na ovaj način zataškavati prošlost. Bilo bi bolje rečeno "djeca rođena zbog ratnih zločina". Još je bolnija istina da su mnogi izvršioci tih zločina na slobodi.
@SAMI1976 nemaš se ti ništa izvinjavati Bullevaru (gooUser16556...) njemu je jedina zabava vrijeđati ljude po Klixu i govoriti im da su tallibani, teroristi, poturcheni... i razne druge psovke koje samo nenormalna osoba može da izgovori kao naprimjer psovanje šehida, tabuta... Sve što si ti naveo u komentaru je tačno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj djeca, pa sad im 30 godina.
zna se iz kojeg naroda su silovatelji šta okolišate