Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo :)
Sebija jedva čeka da se vratiš. Lično je za tebe asfaltirala i prilaz bolnici.
Svaka cast, i sretno!
brcak hahahahhahaah
Tom Hanks iz sjedečih dana
Aferim, idi i ne budi lud da se vratiš među ovu mafiju, sretno!
Djeca iz 160 zemalja se školovala(radi se o milionima djece).Od toga se pokazalo 60 000 dobrih talenata.Ko će mi izračunati koliko je koštalo školovanje ovih više miliona djece?E sad na kraju dođu Englezi i za UPIŠANIH 50 000 Eura izaberu najboljeg od sve te djece i prisvoje ga.Mislite da će se ovaj vratiti ako odgovara Englezima i oni mu ponude dobru platu?
Bi li se ti vratio?
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
SVAKA ČAST
"Nakon što odbrani magistarsku tezu, planira se vratiti u BiH" Oćeš,oćeš kao i ostali pametni ljudi koji su otišli
Britanija i prestiz.
A sta je sa ranijim Chevening stipendistima, neka se malo ambasador raspita. Na margini su I pregazeni od nosioca travnickih diploma....
svaka cast momak