Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Bakira, Dodik pokazuje i mu*a ! Dok Bakir kuka i ceka da mu neko drugi uredi drzavu, Dodik gradi ogradu oko svoje "njive" i usput copne jos sta od Bakira, a ovaj mu na to samo kaze: "vidjet ces ti! "
Ne copne on nista i nema Dodik nikakva muda.On da ima muda objavio bi referendum a ne pricao da ce ga objaviti preko 30 puta. Mentalno je bolesta covjek a svetrojica su kriminalci.On ovim svojim ponasanjem vise steti RS nego BiH a on misli suprotno.Smijesan covjek koji ima prijeratne,ratne i poslijeratno afere za dozivotne robije.Uopste ne cini dobro za RS sto ovo radi :).
@gurabijaa najsmjesnije u svemu ovom je gurabija sto.ti replicita nejednakadaMu...haha Vrh!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek si se i ti javio jednom Braticu za 8 godina koliko sjedis u skupstini RS-a
Tifusar krezubi,voli njega njegovi jer su svi genicidno nahranjeni
...haha,od mišića ima razvijene samo gluteuse(rusi ga ne vade)...a sve ostalo je samo salo i krmetina...!!!
Nista dok Bakir ne podvrisne iz trezora
mulci sute krmak rovi
Podrska dodi samo naprijed politickim sredstvima ces unistiti ErEs,l, nece trebati ni gram osiromasenog uranijuma ovaj put. Samo naprijed!
Pocetnicima svejedno ekonomija i ko fol briga za narodom,dok ovce glasaju oni im ga sve vise zavaljuju,da vidimo koliko ce ih biti za 20 godina,onda ce gledati da uvedu velike poreze dijaspori pa neka obavezna osiguranja za ulazak u BiH................zivi bili pa vidjeli.Dodo ce ih toliko utjerati u strah da nece smjeti na ulicu izaci.
Đe samo nalaze ove retarde da mi je da znam,pa ti do nosa vlastitog ne vidiš krele.Čovjek hoće da otme našu zemlju krele a ti pričaš o nekim glupim problemima ,taj isti koji njeguje politiku ratnih zločinaca.
Nek si mu reko....
Muka nam je vise ovakvih objava
Dodik na aparatima
ne pokazuje debil misice...on pokazuje teske psihijatrijske simptome...
Onda ga treba pod hitno iz politike izbaciti. Jer što jedna budala napravi hiljadu pametnih to ne ispravi.
@dozirano Ne moze ga Incko izbaciti jer svakog mjeseca u zadnjih 15 godina praca odredenu sumu novca iz budzeta RSa za svoje dupe SADu. Zbog toga ga ne smijenjuju ali on moze zauzvrat pricati gluposti o nekim referendumu sto ne moze uraditi vec samo kupi glasove od srba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik je mentalno bolestan covjek. To se mozw dobro vidjeti po pokretima tijela i nepromisljenim govorom. Takoder baca na patologiju to jest patoloski lazov gdje laze da bih mogao napraviti situaciju sto boljom. Veoma bolestan covjek.