Divjaka potjernice ne uzbuđuju
0
"Branio sam Sarajevo i BiH od agresije"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto se desilo, to je proslo i ne moze se menjati. Zalazem se da svako za zlocin, pa ako se radi i o meni, odgovara. Hvala svakom od vas na pozitivnom misljenju. Koliko god sam ga zasluzio, nastojim da to i odrzim. Nisam, necu niti cu izdati sebe niti bilo koga drugog. Svako ima pravo na svoje misljenje, pod uslovom da nije uvredljivo. Svako od nas svojom izjavom pokazuje i ljudske vrednosti, a i postovanje moralnog i etickog kodeksa. Znaci, hajde da mislimo kako mladima obezbediti sigurniju buducnost.
Jovane, legendo! Svi smo uz tebe! Btw, liči li samo meni general Divjak na ovoj slici na Kemala Montena?
GOSPODINE GENERALE, UVIJEK UZ VAS SMO MI BOSNIANI!!! SAMO ZOVITE, I SVI KO JEDAN SMO U STROJU ZA POBJEDU NAD GENOCITETOM RS-OM!!! ZDROBIĆEMO I SMRDIJU KO FIŠEK!!! IZDAJNICI SU SVI SRBI KOJI SE NISU BORILČI ZA SVOJU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU!!!
Cika Jova je izdao svoje Srbe pa vijerujem da ce izdati i vas Bosnjake
Lažeš Jovane da te ove potjernice ne uzbuđuju nimalo, kad ideš negdje vani dobro ćeš razmisliti sigurno.
@Bosnjakistanac Svojoj materi reci da umre, govno balijsko ! :) Alijini zlocinci neka se setkaju na 23%, zna se sta ih ceka cim mrdnu van granica Bosnjakistana. :)
Legenda od covjeka. On i Dragan Vikic su mi najdrazi ljudi odbrane Bosne.Naravno sto se tice vrha.Ipak su obicni borci najzasluzniji,a danas najmanje imaju.Ali kao sto jednom neko rece \" Oni koji se kite ordenjima nisu ih ni zasluzili,a oni koji su ih zasluzili njima i ne trebaju\"
vaka cast covjeku i patrioti kad tako podrzava drzavu u kojoj zivi,ostali pravoslavni grdjani BIH razmislite i podjite pravilnim putem kao Gos. Divljak i BIH ima da cveta u svim smijerovima.IH treba da izda potjernicu za oko 15 000 grdjana Srbije koji su ucestvovali u genocidu nad Bosnjacima.recimo Voislav Kostunica pod brojem 1......i td/
Dušanka i dalje će vaši hapsiti vaše sve dok se međusobno svi ne pohapse e onda će ostati samo oni normalni koji žele dobrosusjedske odnose .Dusanka zaražena si propagandom i fašizmom.Liječi se.
Kakav ti je to dokaz, pobogu si i za boga??? To je samo dokaz da se zele procesuirati ubistva pripadnika bivse jna, koja je dio jugoslavije a cija je srbija pravna nasljednica. Kao i to da se radi vecinom o njihovim drzavljanima. A kao sto znamo, jna se sastojala od svih nacija i postojala na teritoriji cijele Jugoslavije? Koji dokazi i gluposti, pa nije svijet nastao 1992, valjda i prije toga ima nesto, sto je isto obuhvaceno zakonima i pravom. Koja glupost, ne mogu da vjerujem, sta se sve prica i dokle se ide...
Ovo miješanje Srbije u domaće poslove pokazuje i potvrđuje da su oni učestvovali u agresiji na BiH. Kad-tad doći će do osude Haaga i drugih koja će potvrditi da je Beograd učestvovao u genocidu nad građanima BiH\", kazao je Divjak. Potpisujem. A sto BiH ne tuzi Srbiju??????????????????????????????
@rokci nije buvara nego buhara....kako bi rekao ...da ti mamu povalim ili pohvalim... ziv i zdrav bio GENERALE
Samo se vi tjesite...Srbi hapse svoje pa ne vidim ni jednog jedinog razloga da im neko ospori da ne hapse i vase...nema tog ko to moze. Nema te evropske institucije koja to moze sprijeciti. I Hrvati hapse svoje, doduse ih puste preko granice, ali doci ce cica na kolica, sve to neko gleda, tako da valja ovima sa potjernica da se drze samo svog geta, do nekog zakona kad cete sami morati da ih hapsite. Samo sto nije. Neko mora odgovarati za ubistva, bilo o kome da se radi.
Pozdrav generalu Jovi. A Ovo je namještaljka VOJVODE SULEJMANA TIHIĆA familiji mu se vratilo dabogda!
Ovo je samo pokušaj i diverzija srbijanske politike, čisto da se prebaci težište na naš teren, da se malo smetne sa uma ko je ustvari činio zločine i genocid, i da se prvenstveno kod njihove javnosti pokuša prikazati drugačije od onoga što jeste, jer sama vijest da je raspisana međunarodna potjernica za budale u Srbiji će biti kao da su već osušđeni. Ne treba biti naivan i misliti da će oko ovoga biti išta, jer da se pita Srbija nas ne bi ni bilo, ali na sreću ne pita se, a oni nek pričaju šta hoće, sviđa mi se odgovor generala Divjaka, gospodin čovjek. Dok Željko opet fula i stavlja se na nivo onih koji ovo pitanje i pokreću. Mislim da se treba nasmijati ovim fakat jadnim pokušajima Srbije, a s druge strane vršiti pritisak i tražiti konkretne poslijedice haških presuda po Srbiju