Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jel moguce ovo. A vidite kako se kamenjarski sumski Servi lijepo slazu u Bosni. Pa nemoj Branimire da nam kvaris tu idilu.
OTVOREN LOV NA SRBE TAKO TO ISPADA NAS NIKO NIJE POUBIJAO SAME NAM GLAVE PODPADALE
Jednom zločinac, uvijek zločinac.
Fuj. Zaliti da nisi ubio vise ljudi. Koji ludjak. I kako prica o Kolindi, kako ga nije stid, mrzitelj zena.
Vidim da Bošnje poznaju i sva događanja u ratnom Osijeku. Bošnje iz svih oružja napadaju Glavaša i Hrvatsku, al o srpskim snajperistima, bombama pod autima, granatiranjima Osijeka, Arkanovcima u Tenji i Erdutu eee to Bošnjo ne zna al bitno je napast Hrvatsku i nazvat nas fašistima. Jad i bijeda
Kolinda je gospodja za ovog sa safunima i parfemima .
samo jednog manje, sebe
Nije EU ni svjesna šta je primila u svoje okrilje.
šteta što je ukinuta smrtna kazna...ovakve bi ja stavio pred streljački vod i držao ga na nišanu bar mjesec dana......da vidim,koliko bi se puta usrao i upišao od muke i straha,a molio bi da ispale metak.....lako je laprdati po društvenim mrežama ali stvarnost je nešto drugo...njemu na čelu piše da je ratni zločinac i to će biti do smrti
Ovaj Zoki kao da se takmiči da prestigne kolegu Acu na istoku
Dodikov jaran.
Ovome je dakle, Zoran Milanovic, vratio cin i odlikovanja. Taj Zoran Milanovic bi da uredjeje nasu drzavu??? Podrzavatelj ubica i ratnih zlocinaca. Pri tome, taj isti Zoran Milanovic nikad nije trazio prava za Hrvate u manjem entitetu koga zovu RS. Ne trebaju se vratiti, ne treba im nista tamo. Zanima ga samo prikljucenje Hercegovine Hrvatskoj isto ko nekad Tudjmana.
Priključenje Hrvatskoj?? Da smo je htjeli, pripojili bi je 1992. jer smo je mi branili dok su neki govorili "ovo nije naš rat" I Kupres i Livno i Mostar i Čapljinu, gdje ste tada vi bili????
@gooUser1575752724 Da nije armija bih zaustavila sprske snage i drzala ih u Bosni i danas bi vam Srbi imali srpsku krajinu. Kad je trebalo pomoci srpskog kraniji mladic nije htio jer bi oslabio njihove pozicije u bosni. simple as that. Vi ste uvijek htjeli da pripojite i jos uvijek radite na tome, a gdje je zapelo upm. Izgleda da vam europa to ne dopusta.
Genocidas.
Allahu dragi, tebi cemo svi doc kad tad, i Ti nam sudii svima , i za trun dobra i za trun zla, svakom pojedinacno..a doce taj Dan sigurno
najbolje je da si sebe roknuom,riješio ni mnoge zločine u ratu
Pobijte se medjusobno sto prije
Nek nam se napushi glavaša svima redom, i onima koji ga vole i onima koji ga mrze
A onda bi on, i njemu slični, pričali o stradanjima ljudi koji su uslovno rečeno iz reda njihovog naroda - "uslovno rečeno" iz razloga što on, Mladić i Caco ne predstavljaju svoje narode, jer nisu mogli sijati zlo u ime svih koji su Srbi, Hrvati i Bošnjaci. Oni su samo zlo koje je hodalo ovom planetom, a koje će ostati u zatvoru dok ne krepa, nadam se! Oni koji zlo podržavaju, spucajte mi minus, baš me briga!!!!