Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresija,ne medjunarodni sukob
Eto pravde iz tzv.međunarodne zajednice i kolektivnog zapada.28 godina je bilo potrebno da se dokaže ono što je znao svaki čovjek koji ima TV, a to je umješanost Srbije i Crne Gore u rat.I još mu tepaju međunarodni sukob umjesto da stvari nazivaju imenom-Agresija Srbije i Crne Gore na BiH.
I sad opet nasi politicari ce anemicno pustiti da se ovo zataska i za par godina ce praviti muzeje vojsci RS kao sto to covic radi za upz hvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Agresija je potvrdjena, sada tuzba koju je Boookir sjebo, da se.ponovo aktivira
Hvala Bookiru I SDA koji su me otjerali u Njemacku. Fala I'm do groba.
Gavrilo će to završiti pa moremo svi kod Kurtija na bakljavu za bajram.Samo s ličnom kartom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jasta je nego agresija. mene nije domaca izdajnicka vojska protjerala sa dobrinje jer vojska rs nije u aprilu 92 postojala vec JNA, a JNA je bila vojska tadasnje jugoslavije, druge drzave (tzv. niski specijalci). znaci svako ko misli da nije ovo agresija nego rat ima problem u glavi.
Čuj krivicu Srbije!? Samo naši pravnici ublehaši još uvijek vjeruju u neku svjetsku pravdu. Od početka je jasno da se sve u Hagu i oko Haga odvija po komandi Amerike. Politika sadašnje Amerike je Zapadni Balkan staviti u svoju orbitu - a u tom cilju najveći problem bi mogla biti Srbija. E upravo zato Srbiju treba maximalno nagraditi e da bi ju se izvuklo iz ruske orbite. Rezultat: Dodik je poželjan, a ZSO sjever Kosova treba dati Srbiji. Bakir, Milo i Kurti su nepoželjni.
Svaka čast ovom gospodinu.On se brine o karakteru rata u BiH a naše jade političari primaju platu,korumpirani do za vrat razvaljuju državu,Bake i ekipa upropastili tužbu protiv Srbije.
veoma dobro zapažanje, istina sa 32 godine zakašnjenja. Pa svako normalno biće zna da je to bila agresija Srbije, kasnije i Hrvatske na BiH . Da nije bilo Alije mekušca i Mitterranda ,francuskog predsjednika mirotvoraca , u stvari ratnog zločinca koji nas je zavio u crno kao malo ko drugi , drugačiji bi bio otpor i rezultat agresije.
Počeli i Srbi spominjati da je nad njima izvršen genocid I tobože da ih u FBiH ostalo 2.5% Gospodo,nije genocid kad sjedeš na traktor i napustiš rodnu grudu a nakon toga vratiš se i unovčiš to po jako visokim cijenama a nakon toga napraviš novi grad pored Sarajeva.
Klasicni gradjanski rat u kojem su Bosnjaci gadjali npr Vitez, Tomislavgrad , Srbi Sarajevo, Hrvati Mostar itd… a svi ti gradovi u BiH
Pravno-formalno je bilo medjunarodnog sukoba jer su HR i SRB bile umjesane u rat. Narodski receno, to je bio bratoubilacki rat tri naroda koji govore isti jezik pri raspadu zajednicke im drzave. Svako je htio da si zaokruži svoj nacionalni prostor tokom haosa uzrokovanog raspadom. Borba za podskupove.
dobro jutro serže
Tako je! Srbija i Hrvatska moraju platiti za agresiju koju su ucinile i napokon ostaviti BiH na miru.
Ahaha.. kako da ne. Ko vam je kriv kad ste proćerdali 55 milijardi dolara donacija od 1995 do 2006.. Malo je bilo pa hoćete još. Idi radi pa zaradi mrcino.
Kako rijesiti te bjegunce?
JESAM LI JUČER NAPISAO: DANAS PREPADANJE DODIKA ZVUKOM MLAŽNJAKA A SUTRA NOVA HAPŠENJA BOŠNJAKA. SVE PO MARFIJEVOM ZAKONU.
s istom ovakvom presudom je hrvatska postala clanica eu i nato-a. s istom ovakvom presudom je predsjednik navedene clanice eu i nato-a negirao tu presudu. s istom ovakvom presudom su nagradjene i legitimizirane iste politike koje su i dovele do ovakve presude. cisto da se zna koliko je vazna presuda.
Bas tako.
pa sta bude drugo jedna zemlja napala suverenu nezavisnu dr državu
Mozel minuta Sutnje od Trojkasa Za Agresore iz Srbije