Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon tri nazovi pokušaja . OVO JE ZVANIČNO PRVI SASTANAK!
Mislis prevara?
Samo nek izadje na hajr in sha Allah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na Bradari se vidi ciji je igrac.....
Dal bi ova pi4ke dala sad generalu za funkciju??? Možda bi se ipak prije nerko iz njicaKo poturio hehehehe
Zašto trojka toliko kmeči da preuzme vlast? Zašto ne priznaju činjenice? Zašto zbog vlasti prizivaju intervenciju sa dalekosežnim posljedicama amnestirajući antidemokratsku intervenciju VP u noći izbora?
Sadće krivit jedni druge i kukati Šitu kako treba pomoći. Nikakve blokade se nisu riješile nametanjem izbornog zakona. Evo i amerikanci su to priznali. A mi živimo s tim idiotima i niko nas ne sluša da su pogrešnim ljudima ustupke davali.
Tako je Lendo priključi se, pošaljite Lidiju na sedmo nebo.
Samo na hajr in sha Allah.
Lendo nema politicki ili izborni legitimitet jer je predlozen na osnovu korupcije tri papka delegata. U serijatskom pravu metod (nacin, put) i cilj moraju biti serijatski valjani. Nacin, metod ili put kako je Lendo predlozen nije serijatski valjan jer su za njega glasala tri kupljena papka. Iz takog zlog postupka se ne moze izroditi serijatski valjan cilj.
SDA pored svih gubitaka, ne cini nista da uradi reformu. Prvog da smjene Bakira, silom gurati nekog koga narod ne zeli, izgubit ce i naredne izbore. Naravno, to nece uciniti. Botovi napadaju novinara Amira, a ne spominju sta je Bakir pricao o reviziji. Al bitno je braniti "lidera". Moj nije i nikad nece biti.
Amir Zukic : "Nemoj te mi na Dodika".Sve je rekao o sebi,ja nisam bot al jednostavno rszmisljam svojom glavom a ne one sto mi mediji i novinari poput Zukica i Hadzifejozovica uporno pokušavaju dati drugu sliku ...
@goouser tako to biva, nadje se neki random bot, isjece dio snimka bez konteksta i onda dolazi armija botova da siri to. I nasjednu takvi poput tebe. Na kraju krajeva, Amir je samo novinar i potpuno je nebitan sta on prica, bitan je sagovornik, u ovom slucaj Bakir sta je pricao. Nije Amir nikakav politicar nit je bio na vlasti 20 godina, nego Bakir.
Zadnja slamka spasa