Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za glavonju:znaš ono važi i za Ajnštajna "odande si odakle ti je i žena"
sandzaklija junacino kojoj grupi je onda pripadao albert einstein?
Na svijetu postoje dvije vrste ljudi: - oni koji prave konkretne i opipljive stvari, rade i šute - oni koji prave zdanja od magle u snovima svojim, nepostojeće, lijenčare i pričaju besmislice i vulgarnosti Kojoj grupi pripadaju ovi momci? Kojoj grupi pripadaju autori ulučarskih komentara? Pohvale za komentare Sručnjaka, Haruna, Začuđenog!
Cini mi se da je dosla nova moda u Bosni da neke fantomske agencije daju neka fantomska priznanja koja su nepoznata Evropskoj uniji i ostalom svijetu, znaci bez ikakve vrijednosti. Pozdrav svima.
ma daj te ba jebote, pa vama niko ne valja ako ti iko put napravi on ce. gledaj sada ovog bosmal C.C. pa imateli vi pameti. sta vi uradili za BiH pa tyako nesto govorite. pola vas nema mni srednje.
Jao vatreeee!!!! Krivo krivo krivina. Molimo gospodu neobuzdane da se fate mame i tate i traze pet za kafu veceras. Tata kupio com da ti nebi trosio 5 za kafe. Mars Stoko Neobuzdana.
Ova vijest vam je malo zastarjela jer "godpodai" Sabanovici su upravo prije dvije minute dobili jos jednu vaznu nagradu... Naime, odista i doista PROGLASENI SU ZA NAJBOLJE BIZNISMENE NA SVIJETU OD STRANE INTRKONTINENTALNE, INTRNACIONALNE INTERSVEMIRSKE KOMISIJE STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE MJESNE ZAJEDNICE PRDICI PORED NEMILE... CESTITAMO NA OVOM INTERNACIONALNOM PRIZNANJU...
mi cemo izgraditi jos vecu zgradu nego vi bre a rvate cemo jebat u zdrav mozak. a sada jedan stih: jao bre opaaa bice selo veselo kada dignemo neboder sa njega ce se videti cela sumadija ma videce se i albanija mamu im siptarsku a bre bice krmetine a rvati ce da puknu od muke joooj
GLUPANI GLUPI AKO SU LJUDI USPILI TREBA IH SAMO SRUSITI ZATO STO SU MUSLIMANI,DOK JE GOD TAKVO RAZMISLJANE KOD NAS NECEMO NIKAD NAPREDOVATI. JEBOLI VAS STRANKE I SVI; SRBI MUSLIMANI I HRVATI DAJTE VISE DA NAM SE SVIJET NE SMIJE GLUPANI ONI NACIONALISTICKI. CUJ, VIDI IM GLAVA, STA IM FALI ,A VI STE SIGURNO NEKI NEPISMENJAKOVICI KOJI NEMAJU NI OSNOVNE SKOLE OSNOVNU PA TAKO GOVORITE MOGU MISLITI U VAS GLAVETINA ALI GDJE GOD ODES I ZA TU TVOJU VELIKU GLAVU RECE OVAJ JE PRAVI"BOSANAC"A NE VIDI MU SRBSKE ILI HRVATSKE GLAVE.I SA TOM RUZNOM GLAVOM STE BOSANCI KONJI JEDNI
A za AUTOPUT: sacekajmo tuzbu protiv SCG !
I DUGI PUTEVI POCINJU SA PRVIM KORAKOM... samo naprijed BiH !
Samo tako momci svaka cast!!!! Jos 1000 Bosmala Ako Bog da inshallah! A ta srpsko-vlaska govna treba hitno protjerati iz Sarajeva i Bosne.Udariti po njima ko Hamas po jevrejima. Selam!!!!
Necu pisati komentar jer me samo interesovalo ko im je dodjelio lentu.
Mašala evo hina ko dvije zlatne jabuke!Haj ljepi, haj pošteni (piše him na plahim fahacama),haj ekspeditivni u poslu,haj hrkljuš,ma prave pravcate San...pardon,Sarajlije,Mahatira, ma svaka ti je kooo Njegaševa.Ma nek anamo vidi honaj Bobar ,ha honaj Zovko kaki su u nas menađeri,jel tako- tako je...haaaaaajmoooo...
. Kao prvo gledajuci ove komentare zapinje mi za oko kako se raja iritiraju na izgled brace. Volio bih da svaka ova nula sto gazi po ljudima bez trunke kontrole zajdno sa svojim komentarom posalje svoju sliku bili bi vise fer. . Braca Sabanovic ispadose najruzniji Bosanci. . Meni izgledaju elegantni. . Normalno je da su njih dvojica samo proxy za neke druge ljude ali treba biti makina i za to. . Ocekivati da se Bosna pravi sa potpuno otvorenim racunima bes zakulisnih radnji je isto kao da smo ocekivali ukidanje embarga na oruzje da bi se branili jer ono oruzje sto smo imali nabavili smo na kriminalan nacin. Ali to neke pametne i lijepe glave ovdje ne kuze. . Ako je pranje novca jedini nacin da Bosnjaci prave svoje, bez odliva kapitala u druge ruke ja sam zato. .