Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Sefere...samo u kost! ;)
Srbi su Nebeski narod, gotovo ih možemo nazvati i Svemircima, Marsovcima, Izvanzemaljcima.. Došli su davno na Zemlju na krilatim konjima sa vrećama robe ko Cigani.
Nema entiteta, nema genocidne tvorevine, IMA SAMO REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ! by Sefer Halilovic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo generale. Seselj je pocastio Nikolica titulom cetnika I taj cetnik je pucao po BH/HR. Sad mu smeta jos I istina. Neka ide tamo gdje se slave zlocinci ako nece gdje su spomeni na zrtve
Žara, kako se osjećaš kad moraš pokazati bosanski pasoš? Kako se osjećaš kad moraš plaćati bosanskim novcem? Kako se osjećaš kad ti kažu Bosanac ? Džaba vam bolan, u Bosni si.... (Ovo sve uzmite sa rezervom, jer vjerovatno ovaj čoban nema ni pasoš, a nema ni novčanice)
Ko bi taj šešelj? ne znam zašto ljudi pričaju o nekim nebitnim likovima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halilovicu basi trevijo ,kad kazes Evropsko Sarajevo.Da nijesi zafarbao ulice i fasade zelenom bojom,mordabi neko i pomislijo dase nalazi u evropskom gradu.Takvo Sarajevo gdje su nikle dzamije kao gljive poslije kise,u zelenoj boji usred zime gdjeje sve bijelo,vise lici na orijent nego na evropu.
Bog pa Sefer
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Pa, ako je ovo relano stanje, onda BPS dobija izbore. Al' što mi se i dalje čini da će "narod znati" na ovim izborima "dobro" izabrati?
Klix-ovi novinari ponovo pišu neistine. Sefer Halilović nije bio prvi Koamndant Armije RBiH, tj. nije nikada obavljao dužnost Komandanta ARBiH. Dok je bio u Armiji RBiH (1,5 godinu) bio je Načelnik Štaba Vrhovne komande Armije RBiH. Jedini Komandant Generalštaba Armije RBiH je bio rahmetli General Rasim Delić.
Aferim Sefere i ako se ne slazem s' tobom!
Sefere moj glas imaš.👍👊 Jedan narod jedna stranka🏁
Ne treba ni dolaziti.
Svaka mu je na mjestu. Covjek koji je osnovao Armiju RBiH i koji je BiH odbranio od agresora zasluzuje najvece postovanje. Da nije bio smjenje nod strane Alije i da su pare koje su skupljene za Amiju ( 5 milijardi maraka ) stigle do iste,danas bi imali cjelovitu drzavu BiH,a ne ovo ruglo koje nazivamo drzavom.
Ne treba ni Merkelova da dolazi, koliko znam nikad se niko iz Njemacke vlafe nije izvinuo za bombardovanje Sarajeva i ubijanje desetine hiljada nevinih osoba.
Izvini komuni9stički isprdku, a kad je to Njemačka bombardovala Sarajevo?????
Davno prije nego si ti postao pametan ili dvostruko ranije od datuma kada su ga bombardovali srbi
Bravo gospodine i jedini političar u Bošnjaka koji valja a ne kao ostali, kurve balijske!
Ovaj Nikolić jeste grobar. I jeste pristalica i zagovornik agresorske ideologije, i jeste u Sarajevu izginulo 11541 civil, od čega oko 700 djece, ali opet ovu poruku gospodina Sefera treba prenijeti na drugi način. Europa nas, zbog približavanja euro - atlantskim integracijama, prisiljava na službene odnose sa ovim predsjednikom, a naša prošlost i realne cifre i arhivski snimci, te rane na ljudskim tijelima i porušena infrastruktura, odvraćaju od suradnje s tim grobarom. Šta činiti uopće ?
Generale, borimo se!!!
Pocela predizborna kampanja! 20 godina je u toku svih zbivanja, kombinacija... i sta je do danas ucinio? Nama trebaju novi ljudi, sa novim idejama, bez bremena zajednickih talova a sve fosile poslati u muzej!
po meni, treba dati sansu seferu za predsjednika, ovi dosada su ispucali sve adute i vrijeme je da nestanu sa scene. medjutim, ako ni sefer za svoga mandata ne pokaze nesto specijalno, idemo dalje, biramo nekog drugog, sve dok na scenu ne dodje prava postava. tako se to radi a ne ko krdo stoke za istim cobanima, i to GODINAMA!
po meni, nije bitno ko dolazi u sarajevo i u bosnu. svako ima pravo na slobodu kretanja. naravno, nama cilj treba da bude da postanemo ekonomska sila u buducnosti i da drugi mole da dodju u bosnu, poput ovog nikolica, a ne da im se jos i klanja. kada imate moc, ostale stvari su nebitne jer vam tipovi poput nikolica ne mogu nista, osim polizat neku stvar (kao sto je npr. izrael danas)