Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh tu se sad namece pitanje kome je u interesu da se dovodi u pitanje stabilnost BiH ?
BiH je rinaqua
"Šefik Džaferović se zahvalio Hrvatskoj na podršci koju pruža BiH na putu ka EU ističući da Hrvatska poštuje teritorijalni integritet BiH." ???? To je ta Beketova inferiorna i nedrzavotvorna politika SDA, da je Karim kojim slucajem politicar, izjava bi bila ovakva: Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Karim-X se zahvalio Hrvatskoj na podršci koju pruža BiH na putu ka EU ističući da BiH poštuje teritorijalni integritet Hrvatske.
Kad Bosna i Srbija uđu u NATO ovaj region će krenuti naprijed i prestat će besmislena nacionalistička natezanja i izdrkavanja. Za početak sačekajmo da Crna Gora uđe u NATO da probije led.
Pa onda Republika Srpska.
@TrebinjeNikadJace sa aerodromom u Popovu polju Vojvoda Vevelj 😂😂
Točno,zato ruke dalje od BiH.
Božo ga danas šu.nu stožerniku ( a i svim kradeZeeeovcima) : ne podržava treči..... Da da , neko ga je popušil..onako z nogu...A sve su prilike da su to Do-do samozvano nazvan Ba-ja i stožernik zvani kapetan Dragan....
http://abrasmedia.info/krenuo-bescarinski-izvoz-hrane-iz-hrvatske-u-bih/ Evo ovako nam pokazuju podrsku, tako sto su ucjenjivali nasu drzavu preko EU da mogu njihovim smecem unistiti nasu poljoprivredu. Zamislite kako ce nas sad zatrpati kad nema carine ni kvota
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-blokirala-izvoz-mlijeka-iz-bih-u-europsku-uniju/838570.aspx Ovo je bilo samo prije jedne godine
http://www.avaz.ba/clanak/166272/hrvatski-narodni-sabor-trazi-federalni-ustroj-bih?url=clanak/166272/hrvatski-narodni-sabor-trazi-federalni-ustroj-bih Ovako je pocelo 2015. godine u saboru, a sad se vec dvije godine nastavlja u EU parlamentu. Ucjene, prijetnje, mjesanje u unutrasnje stvari nase drzave. To je ta ljubav i "prijateljstvo" koje nam pokazuju ;)
ključ stabilnosti zbog tebe i zbog vučića jer trpate nos u Bosnu. Da ga ne trpate, sigurnija bi bila od švice
@KIKSERba ustashe i chetnici ne spavaju vidim, preuzeli su klix
Podhitno ga poslati psihijatru. Vidi pogleda
Jedna priča, druga djela.
kako moze pricati a nema naocale...???
de ti prvo sredi kod kuce pa sa Srbijom i nama tek onda soli pamet , Kolinda ti Plenkovic jedino sto ste dokazali da visoki duznosnik moze biti svako I JOS NESTO DA ZNATE HRVATSKA BI BILA OD ZAGREBA DO RIJEKE DA BOSNJACI NISU GINULI , VEC DA SU SE MILOSEVICU PRIDRUZILI , ZATO IZUJTE CIPELE KAD BOSNOM KROCITE
A Hrvatska kljucaonica ;-)
stiže novi psihijatar, sad s hrvatske strane....bižteeee
Prikriveni nacionalista i lažni moralista.Pripada naj goroj vrsti osoba,a to je profesionalni dvoličnjak i licemjer. Šupljator, koji priča ono što se sviđa širokim narodnim masama u RH, a u praksi niđe ništa, samo demagogija i priča u krug uvjek ista.Za to vrijeme on živi jako dobro, bogati se i uživa sve blagodeti koju vlast nudi, ali takve manipulatore besparica i stvarni životni problemi brzo prokažu i pošalju u političku mirovinu.
Pa popricaj malo sa svojim kolegom po drzavljanstvu Covicem sta on misli o svemu tome ? on uporno suruje sa dokazanim genocidasima..