Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog Djaferovica mirovinu ce zaraditi u politici a Bozi sretan dolazak i da poboljsa odnose BiH i Hrvatske kao i Hrvata u BiH..
blago onome što će ova smlata poboljšavati.
hocel im ponudit serbe i kahvu?
nebi ni ovo komentarisao.
Ovaj Petrov je odličan političar čim je iz relativno nebitne stranke proizveo nove izbore i imao petlju za to i još uz to otpremio u penziju i Milanovića i Karamarka. E sad da je jedan takav tako nešto napravio u BiH i udario npr. u kontru SDP-u, SDA-u i HDZ-u birači bi ga kaznili i proglasili nesposobnim. Hm, a kao da mi se čini da se nešto slično i desilo u BiH...
Ku.rrac od politicara u posjeti kur.rccu od drzave
kako je lijepo vidjeti svoje ljude
raduje me da se politicari konacno sastaju i razgovaraju, jos me vise radovao nedavni susret sa vucicem
Pa sto nisu ispred skupstine, tamo je pravi Trotoar. Ovaj tepih je onako.
Presjednistva :)
A mogli su ga onako svecano zajedno otvoriti opet. Haja
Jeli to onaj ustaša što je poletio u bosanskohercegovački Stolac da brani ustašu kojeg je Kaplan izmlatio.........SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@RBih......nije tebi lako. bit će bolje sinko.
@delminium lol
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
taman sam se pitao gdje dragi antifašista zlaja, i evo mi odgovora - predsjednik međuparlamentarne grupe prijateljstva :)) pozdrav drugu zlatku, peace&love :))
Da li mirno spavas Pandurević Aleksandra...
i Bozo nam doso,e lijepo neka i on vidi ljepotu BiH
Cim su ona dvojica iz hdz teskih nacionalista tu nece biti dobro, dosli da nas opet isvadjaju.
Petrov savjetnik za osnivanje Ćuprije u FBiH !
Gdje su saveznici Rusi i Ameri da rastjeraju ove falange domaćih izdajnika.
Političari su reality zvijezde: Zmaj od Šipova svečano dočekao Eru Ojdanića