Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a posebno me raduje što i Ljubišina supruga Aldina njeguje njegovu tradiciju, pa se i u njegovom stanu pripremi trpeza" Znaci nema da fali :)
UzmiMujoBonu Djikane, to su Ilirik imena, nisu to karpatsko vlasko djikanska imena. Dodjipameti.
Hhahahahah znam Nesu :)) Car!! Sretan Bozic porodici Peric i svim pravoslavnim vjernicima u BiH RnR ;)
u redu je ovaj clanak ali kad vidim kako su pravoslavci divljali i danas po Srebrenici onda svaka nada u meni se gubi pri pomisli da i pravoslavaca ima normalnih. ( srbi su u Srbiji kao i hrvati u Hrvatskoj ovo su domaci bosanci druge vjeroispovjesti)
Nisi ti vidio dobro to...tebi je to neko pricao?!? Ono rat u BiH i too? jelde? ccccc "pravoslavci divljali" Mrs u jazbinu jazavac jedan napaceni!
po toj logici, bosnjaci su u bosnjakistanu
kad je klix vec objavio da objavi ovako nesto lijepo...i lijepim slikama :) ...onda je trebao da postedi porodicu...nas citaoce i sve dobre ljude ..pojedinih idiota sa svojim komentarima...zatvorite komentare ili vi onda to stvarno radite sa nekom namjerom....
cuj snaha Aldina obiljezava bozic ...ccc,a vidi tek imena mjesanih,ovo je za djecu smrt,izaberite jednu stranu
@BORDO DNK opsjednut si cim imena biras noseci se tom misijom da je religijski neutralno
sutra ce porodica Bozic kod Perica