Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da mu zemlja kosti izbacivala
sjeme li mu krvavo
Interesantne zahtjeve imate vi vjernici ponekad... Dobro, evo recimo da ja to uradim. I sta onda? Na koji nacin ce mu to naskoditi? Vec je mrtav.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
on je bio sramota čovječanstva u vrijeme agresije na BiH.... zaslužio je samo dno džehenema
Bilo bi lijepo od alaha kada bi svojim vjernicima objasnio strukturu dzehenema... Naime, u dzehenemu, kao i u hriscanskom paklu (ista lokacija, ali nemojte nikome reci) su sve stvari koje su vjernicima u zivotu zabranjene. Dakle, alkohol, droga, prostitucija, kafanske tuce i par fakulteta.
Nisam siguran da bi ta kazna bila adekvatna. Kazna je da cijelu vjecnost moras raditi ono sto ti je u zivotu bilo zabranjeno. Dakle, samo dno dzehenema podrazumijeva da ce morati da pijan i drogiran i neistusiran poslije snosaja sa prostitutkom da brani doktorat iz nuklearne fizike i astronomije, dok ga dvojica jalijasa mlate. Svakih sest mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vidi alije rahmetli,da je sad živ pa da onom svom izvuče uši
Gosp. Izetbegovic: kako se zivot poigrao sa ovim covjekom - stalno iz belaja u belaj ... uvijek u bezizlaznim sitaucijama. A opet - uvijek pobjednik. Bez razloga za slavlje. Pokusao je sve, da se izbjegne nesreca u koju je Juga i Bosna srljala. Nije mogao saam, izuzimajuci Kiru Gligorova. Sjetimo se samo plana o asimetricnoj Jugoslaviji, ciji je inicijator bio - Platforme Izetbegovic-Gligorov, kako bi se izbjeglo krvoprolice 90-ih . Neko rece: "Vlast opija. A. Izetbegovica je cinila tuznim!"
DaBogda ga ganjali oni pobijeni u Srebrenici .. i na teret mu se stavljali
Teska mu zemlja bila.
koliko vi poturice volite da serete to je neverovatno :)
U RAJU JE LIJEPO AL U PAKLU JE EKIPA...
Sad ce sa njim da se bavit GOSPODAR svih svjetova
jedna i jedina zastava sa Ljiljanima .dokaz koliko smo nesposobni mi Bosnjaci je i ukidanje zvanicne zastave BIH ....
vidiiiiiii butrosaaaaa mamu j.... cigansku. pU!
...mislim da je gospon warren zimmermann, uz obilatu glupost ovoga lijevo, daleko zaslužniji za pakao 92-95.
Da, Warren je organizovao srpske mitinge po gradovima bivše Jugoslavije '88-90 i lično nagovarao narode da glasaju za nacionalne stranke. Zna se da je Warren čuvao svijeću nad glavom autorima Memoranduma SANU i bio urednik Alijine Islamske deklaracije.
@sezam.susam ...svakako da nije. bar ne direktno. ali je direktno nagovorio ovog lijevo da raspiša lisabonski sporazum. i da ratom dobije manje nego onim što je razjebao. i u teritoriji, i u ljudima.
Butros Butros-Ghali - Bosna ti ne halali.
ko je lik? đe igro?
Sada ces ti na raport da se malo przis na raznju ;-)
govno....al ono sto najvise smrdi
kopitar je to ba....