Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce oni da uce djecu kako kraljevic marko uzme ralo i volove pa po turcima cosiceva posla laz laz i samo laz i opet laz.
Koji k u r a c ima "Sveti Savo" sa prosvjetom????? Da slucajno ne lezi na ulici Vuka Karadzica i u neposrednoj blizini trga Milosa Obilica? I neki suzivot se ocekuje!
Zasto mora ili jedno ili drugo??? Zar se skole i druge ustanove nemogu da imanenuju nekim "neutralnim" imenima? I *** ti i Savo i svaki janjicar mater (mada su i janjicari vecinom bil poturceni vlasi).
Nije to nista kod nas u Gracanici u srednjoj mjesovitoj, Bosanski jezik predaje Crnogorac :P
Imate srednju skolu u Gracanici?
Nista me ne cudi, vi Gracanlije ste poznate komunjare, mrdnuli repom ni ste u ratu a Gracanicu vam branili Grapcani, Sjenjani i druge izbjeglice iz okolnih sela. I opet u mjesto svog covjeka/zenu da zaposlite vi nasli negdje CrnoGorca, ucero vam on svima redom. Sigurno vam i Tito jos u svakoj ucionici, nista me nebi zacudilo svama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U skadu sa važećim zakonim i pravilima, tražiti svoja prava. Ali uporno. NIKO VAM NE MOŽE USKRATITI VAŠA PRAVA. Do Stazbura.