Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaši ne odustaju od svojih namjera da nemaću svoju volju drugima.
@diabolic2 Genocidasi ce zavrsiti na smecu historije. U ovo doba za dvije godine Srbija ce biti podijeljena.
@diabolic2 VRIJEME JE DA SE SA GENOCIDISIMA OBRACUNA NA MEGDANU!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovo je iskljuciva odvornost sda koja dobija izbore za izborima pod parolom branimo bosnjake. a gdje to molim vas ste vi odbranili bosnjake? crkva u dvoristu fate orlovic i dalje stoji, bosnjaci u rs ne mogu da nazovu svoj jezik bosanskim. ali sda se najvise bori da sacuva fotelju sultanije u kCUS boli njih briga za bosnjake
a nije onih izdajnika sdp-a i nase stranke? pa oni se zalazu za izmisljen i neustavan naziv bhs dje su Bosnjaci 90% nego jaro sda je i vratila nakon 100 godina bosanski jezik u upotrebu
Kad završe isti ti će pravac Njemačka pa kad dođu na odmor lafo ne znaju pričati bosanski... Čijem po gradu pričaju nhemački sa roditeljima a roditelji isto kao "" "kako se ono kaššee na posanskom" ""
Svaki dan,postavljam sebi pitanje.Do kada će Bošnjaci,plaćati cehove svoje naivnost,merhametluka i dobrote,širom svijeta,a posebno u BiH.Bošnječe,prizovi se pameti.Merhamet nije prema svakome,a posebno ne prema neprijateljima islama i naše nam jedne,jedine BOSNE.
Najbolje u Bih u škomi uvesti "" maternji jezik " a kući nrka ga zovu kako se kome ćefne
Blokirajte im skolu..pa neka i njihova dijeca sjede kod kuce..ne mozes drugacije s njima.
Mada, mislim da je naša bošnjačka elita ispala pravo glupa i nezrela. Forsiraju bošnjaštvo, a ne pristaju na bošnjački jezik. Ogromna je greška napravljena '93. kada se isforsirao naziv Bošnjak. Time je prihvaćeno da u BiH živi ogroman broj Srba i Hrvata, a to nije tačno. U BiH živi veliki broj bosanaca pravoslavne i katoličke ispovijesti, te nešto malo Srba koje su naselili Turci i Hrvata. Bošnjak nije ništa drugo do Bosanac. Sinonim.
Ja eto ti ko mjerodavan da nekome kazes sta je. Zbog vaseg silovanja na svim nivoima i sferama zivota i imate drzavu kakvu imate
Dakle, naši miševi su trebali insistirati na bosanskoj naciji, različitih vjera i nevjera. Ali, valja namještati tendere, mjesta u upravnim odborima i sl. Jadna li si Bosmo s ovakvim narodom.
Jedini razumljivi hrvatski jezik se govori uz granicu s Bosnom. Jedini razumljivi srpski jezik se govori uz granicu s Bosnom. Pametnom dosta.
Vi ste pravi Bosanci, a ne Bakir, Dino, Nermin i ostali sarajevski političarčići.
Moraju se boriti kad žive sa čobanima koji se nisu očešali od školu i nemaju nego 3 zuba u glavi i znaju samo govorili da je Kosovo srce srbije.
Pa i u Austriji se ne govori Austrijski vec Njemacki jezik zato sto Austrijski ne postoji.Tako i u BIH ne postoji Bosanski jezik postoje Srpski jezik i Hrvatski jezik.Znaci Bosnjaci bi trebalo da odluce koji ce im biti od ta dva niti sluzbeni .
dzaba djeci bosanski bosnjacki maternji zovite ga kako hocete kad ce on opet pricat goram tudam evam enam etak enak opet ce biti nepismen
Djeca ostaju nepismena, roditelji ih tjeraju da bojkotuju skolu da ne bi ucili srpski jezik koji je u identican kao i bosanski....Nadrealisti "JA ČITAM"
Ko nas jebe, sami smo krivi!
Da su nam svi problemi takvi
A koji je to vlastiti jezik u Bosnjaka i gdje je priznat taj jezik? Izmisljena nacija i izmisljena jezik.
@radlovac gdje priznat hrvatski i sprski jezik? Svi jezici i sve nacije su izmišljene. Uključujući tvoju.