Komentari (430)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpuno ocekivano...kao sto srbi nikad nece prihvatiti bih tako ni bosnajci nece prihvatiti rs...hrvati nece prihvatiti ni jedno ni drugo....dakle ne moram da crtam sta je rijesenje i sudbina zajednice bih....
Najradije bi balije da nas nema... odkad je turcin otjeran oni bi htjeli da nas nema.
GOD IS A SERB AND HE WILL PROTECT REPUBLIC OF SRPSKA
ŽIVIO ALIJA I BOSANSKA ARMIJA! ŽIVJELA ŽIVJELA BOSNA!
POZVATI BOSNJAKE DA NE PLACAJU PDV I OVA KAMARILA, KAO I ONA SA JUGA NECE IMATI ZA SOLI ZA 10 DANA...
Moji Bošnjaci Vama da smeta davno bi uradili nesto, nego ste vi jedne velike pi...... SDA,SDP,HDZ i svi ostali koji se bojite svojih stolica pa ne smijete nista da uradite. Dzaba Vam je pisati i davati ovakve izjave kad ne piju vode, počnite sa djelima jednom za početak a ne ŠUPLJOM PRIČOM.
Najjadnije je što se narodi okreću rusiji, americi, turskoj ili bilo kojoj državi misleći da je te države briga za narod, za običnog čovjeka. Naivni balkanci baci im kosku i gledaj kako se krve za nju. Ovaj sukob je počeo još prije balkanskih ratova kada je Engleska zavadila narode ovdje radi pruge Berlin-Bagdad koja je trebala prolaziti kroz Jugoslaviju i prevoziti naftu za Njemačku.
9 januar isto ko 34 januar ,je.at ga
ovi i dalje guslaju i misle da nekog boli tuki za njihove konstatacije LOL
Samo 184 markice...
Ahahahahahhahahahah koga boli ku rac sta balije misle, zivjela nam SRPSKA REPUBLIKA
Ja vjerujem da ima mnogo poštenih i čestitih Srba koji imaju snage da grade budućnost na istini a ne na Dodikovim mitovima o drzavi entitetu. Od g..a se pita ne pravi.
Bolje da oni o svom trošku svakog 9.1. podsjete cijeli svijet na dan kad su digli ruku na svoje komsije. Kad cijeli svijet zna da je MUP RS odgovoran za zločine i genocid njihova parada je čisti mazohizam. Zamislite kad bi Njemci napravili paradu čuvara Aušvica i ostalih konc logora. Čega se pametan stidi budala se time diči.
Kosovo je Albanija
Uskoro ce za raju iz Fedracije trebati pasos za ulazak u samostalnu i nezavaisnu Republiku Srpsku.
Samo se nadaj
celzi ...pusi gA.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji ste "dvoličnjaci " i "licemjeri" vi Bošnjacu , ne smeta vam što ste Hrvatima izabrali člana Predsjedništva, a smetaju vam dan Herceg Bosne ili dan RS-a.
istina ovo prvo ali imamo protiv kad je laz....a laz je i rs i hercrg bosna...
Js svskom bosnjaku sve po spisku koji oprosti koji se bude snjima kumovao jeli vidi te sta rade oni onim zrtvama diljem BiH