Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akciju ovih roditelja treba podržati, isto tako i djeca hrvata u tuzli, zenici itd. trebaju prestati ići u škole dok god ne budu imali obrazovanje na materinjem jeziku, naravno i djeca srba....
djeca u konjevic polju vec pune tri godine skolu pohadjaju po bosnjackoj grupi nacionalnih predmeta ,inace ova skola je prva u RS uvela grupu nacionalonih predmeta.do sada ni jdna skola u FBiH nije uvela nacionalne predmete za srpsku djecu.
i ne moraju ici vala
Mi ovde pisemo i komentiramo o srbsko cetnickim skolama gdje falsuju istoriju ane o arapima i nekim tamo pakistancima i avganistancima gdje si ti vidio da Bosnjaci kamenuju zenu il kako ti kazes dizanje u zrak sa bombama a ja sam vidio bar na youtube kao i citav svijet kako srbocetnicki zlocinci ubijaju djecu,sud u Hadu je lukica monstruma osudio za paljenje zive djece i zena u Visegradu galica za genocid milosevica za terorisanje Sarajeva to su sve tvoji heroji koje vi velicate .za vas je veci heroj onaj ko vise ubije civila zena djece i staraca.Mrs dzukelo da imas karaktera imalo bilo bi te stid napisat kometar.
Ma stace u cetnickoj skoli da uce kakoj draza bio antifasita i gavrilo princip borac za slobodu. Zapalit tu skolu pa nek oni svoju salju u Bratunac a Federacija nek napravi novu gdje ce se normalna istorija ucit nek djeca znaju ko im je pobijo djedove i silovo nene i majke dajdze poubijo i posakrivo po masovnim grobnicama i normalno sve to na Bosanskom jeziku posto Srbi neposjeduju svoj jezik ukrali malo od Bosanskog malo od Turske i sepavi Vuk sklepo srpski.Znate kako Srbi pricaju (gdeces bre u cor sokak) samo bre na nekom srpskom cobanskom jeziku.
Reče iskompleksirani idiot.
Dok se glavešine dogovore, djeca ce nadoknađivati subote ili u januaru na -18. Boze dragi kako nikad za javašluk ne odgovaraju oni koji su ga napravili?
ma šta će im škola, ionako samo nauče čitati i pisati u njoj, a to mogu i kući..
luise dragi
reci džovana?