Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super za vidjeti da se i tamo okupe
Nadam se da ih u Americi niko ne pita odakle su
Ma ja, to je bitno... ko jeße državu, je li tako... bem ti identitet...
Pitaj hrvatske iseljenike šta je garant opstanka naroda.
@RAMMSTEIN Nakon par pročitanih tvojih komentara, uočio sam da si jako glup!
Kaze svi rade u Microsoftu
Bajram šerif mubarek olsun dragoj braći i sestrama iz prijateljske USA, perjanice bombardovanja neprijatelja ove zemlje.
ne dajte crncima da vas biju braćo
SAMO TAKO NASTAVITE BOSNJE NAVUCI CETE NA SEBE BESSS CRNACKE POPULACIJE
U mene komšija svake godine kolje kurbana pa pola u zamrzivač i pola podijeli komsijama...pitam ja njega znaš li zašto se kolje kurban..kaze pa et kao dokaz da sam musliman...
Eh reko da ti objasnim da je kurban žrtva bogu Allahu jer je Ibrahim a.s pokušao svoga sina zaklati kao žtrvu Allahu i nije uspio nož bio tup i sin gledao u oči..tako da je Allah poručio od tad da se i ovan može zaklati oštrim nožem kao žrtva Allahu kao dokaz za podanost bogu
Kaže meni komšija šta mi pričaš te laži nemoj dzaba lagati ja cu i dalje svake godine klati kurban
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jak Islam znaci jaka Islamska Republika Bosna
ja neznam kako neko moze da zivi u St. Lousu, bjezis od jad i bijede samo da bi ziveo u jos vecoj bijedi i jos vise kriminala. St. Louis ima vecu stopu ubistava nego najopasnije gradove juzne amerike. Neznam, nikad nebi dopustio da mi djeca raste u takvom okruzenju.
iz kakvog su dosli on je njima raj...