Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite nesložni i propadnite do kraja. Pozdravlja vas vaš Bošnjak koji više od svega ne voli netaktičnost i neslogu u vlastitim redovima. Sram vas bilo.
Bosnjaci Srebrenice su napokon skontali da im prijetelji nisu u Sarajevu nego u Banja Luci. Sarajevo ih je i 1992-95. gurnulo preko Nasera protiv Srba i prodalo ih za NATO intervenciju i Vogoscu. Sarajevo je zlocinacki grad u svakom pogledu.
@bivsabih Ti si bolestan i nema potrebe da ovdje bilo šta pišeš. Kenjam se i na tebe i na poseljačenu BL nad kojom je počinjen urbicid.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovako interese Bošnjaka zastupa SDA poznatiji kao da njih nema ne bi bilo ni države.Šta su i ko su najbolje pokazuju na najvećoj rani Bošnjaka Srebrenici.Ni ona im nije bitna kada su u pitanju pozicije i unutarstranačke borbe .
Niko ljude iz Žepe nije tjerao da glasaju za četnika. O čemu pričaš i kakve veze SDA ima?
Nije problem u SDA, problem je u narodu. Ljudi sa podaničkim mentalitetom i viševjekovnom tuđinskom vladavinom nisu svjesni da je ovo sada njihova država i da trebaju da je grade. Mora proći 50 godina i da izumre jedna generacija, tek tad će biti fajde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hakija Meholjic- stari dokazani chetnik iz reda Bosnjaka!....ocit primjer da chetnik postajes po ubjedjenju i po karakteru!
kad će se prestati gledati to Bošnjaci, Srbi, Hrvati... načelnik i zamjenik su za građane Srebrenice, a ne za jedne ili druge ili pete.. mislim tako bi trebalo u praksi da bude
Bosanski muslimani (oni koji negiraju srpske korjene) se napokon nacionalno opredjelili: "Mi smo Turci" https://www.youtube.com/watch?v=ZJLxbi7UTO0 Sta rece turcin Mustafa na srpskom jeziku: Turska je naša mati, tako je bilo i tako će i ostati." (Mustafa Cerić, reisul-ulema Islamske zajednice BiH, 2008. godine) Poturice repa bez korjena! Umesto da se poturice ugledaju na Selimovica, Andrica, Kusturice… oni dalje ljube turske zastave
Ma Bakira interesuje samo Sarajevo a za ostalo ga boli briga!
Eh kad i ja donio aktovku...
Srbi muslimanske vjere smetaju poturice tkz. bilbord "bosnjaci"
@jadnibosnjopoturica sto se ovi turci pravoslave vjeroispovjesti javljaju. Znas ono zakon prve bracne noci
To su Srbi muslimanske vjere... Cuj "bosnjaci"... sta je to
POSEREMO SE NA POTURICE
Svi ovdje pišete o povratnicima u Srebrenicu, a niko ni slova da napiše o povratnicima u Rogaticu.
ja sam neki dan bio povratnik; popio previshe, pa povracho... niko ne pishe o tome.
Ne kaže se bez razloga za njih ne daj Bože da se Srbi slože.
Zavadi pa vladaj. Para vrti gdje burgija neće.
koga briga za to,mutna nas voda odnijela sve.....
Moja familija je porijeklom iz srebrenickog kraja, ali ovi srebrenicki politicari i kojekakve hum. organizacije i udruzenja, to su toliki egoisticni paraziti, koji su toliko para zgrnuli na smrti naseg naroda, da se u javnosti nekad mozda postidim da kazem da imam ista sa Srebrenicom......FUJ FUJ.....
Jadni Bosnjaci izdani od Alije,kirbasa i SDA ovi sto ih je ostalo u Srebrenici ce pomrijeti od gladi i bijede..
Bosnjaci u BiH su najveci neprijatelji sami sebi. Toliko nesloge, zavisti, mrznje i kojesta neces naci nigdje na svijetu, a da je rijec o pripadnicima istog naroda.