Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da treba za svaki slučaj preispitati random pravoslavce koji dođu u Sarajevo. Svakom od njih se može naći krivica.
Ko ono postavi Nešića za ministra sigurnosti?
..još je rekao da boljeg ministra nema u BiH.
Nešiću,Nešiću mamu li ti nabijem na kardan nepismenu.
Eto nam palestina u dvoristu
Lahko je popova u Federaciji nek idu u genocidu tvorevinu pa nek popunu ako smiju...
Republika Bosna i Hercegovina!!!
Ništa novo u šumskoj republici,sve divljaci-izvinjavam se divljači. ✌
Sutra pravoslavci lagano niz Vraca na posao. Ali ovde kad dodju onda su fini
Pobunjenici ponovo žele da napadaju nejač i goloruk narod.
Pa neka se naoruzaju i neka vise ne kukaju. Da, nije lako zivjeti tamo ali nesto se mora poduzeti.
Ne znam kome je palo napamet da dolazi u Kotor Varos sa zastavama armije BiH. Da ste dosli sa zastavama BiH ne bi niko nista rekao ali brate donositi zastavu armije BiH a odozgo je pobijeno i protjerano bas puno ljudi koji zive danas u Gradisci ili je otislo van BiH da ne pricam o masakru u Serdarima ...
od albanaca mozemo dosta naucit o tome kako se ponasati prema "komsijama"
Na silu se odgovara silom, tako da svaki Bosnjak u RS-u bi trebao imati sredstvo odbrane, da ih ne vode ko stoku na klanje sto je bio slučaj 92. A danas je lud svijet, sve se može preokrenuti preko novi.
ma ko ti god prijeti rokni ga odmah, ne treba to trpiti sekunde ko ti god na kucu udari napadne te odmah ga rokni.
nisam vjernik, volim ljiljane, i mislim da se treba voditi cetnike i islamiste daleko do pakistana. za njihovu srecu, lijepo ce im biti tamo. i doci ce taj dan kad ce il islamabad ili karasi biti glavni gradovi.
Mi nikako da shvatimo da je to GENOCIDNA NACIJA!!!
Zato ja kazem..uvjek umjesto što pišete Republika srpska....napišite GENOCIDNA TVOREVINA!!! Samo.da se zna...ne mogu da shvatim da sebi dozvoli da piše rs umjesto GENOCIDNA TVOREVINA ( PRIVREMENO OKUPIRANI DIO BOSNE I HERCEGOVINE)...