Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi slušajte Bakira i bojkotujte izbore, bit će vam pravo dobro. Sad možete zauvijek zaboraviti da će te ikad više imati načelnika Srebrenice i zato ste sami krivi, jer slušate one koji su vas opljačkali, a to su Bakir i SDA.
Ma što je izgubljeno ratom nema više ko da glasa. Ne možeš imati prijavljune adresu u Sarajevu a glasati za načelnika Srebrenice. Sve što je čizma napustila nema tu više nikakva života i rada.
Da covjek ne povjeruje, koliko izroda i bahlijetina ima u nasem narodu. Ako je tacno da ih je glasalo 166, a neki govore, da ih je glasalo i vise, onda nesto debelo nije u redu sa nama. Ako je bojkot, on mora biti totalni.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ruku na srce postali ste najveci nacionalisti u bih nepase vam mostar nepase vam srebrenica samo gledate nesto na nacionalnoj osnovi....vi cete razvalit ovu drzavu a kunete se u nju....
Dokle god je vas nepismenih mi smo sigurni hahahaha
Treba vidjeti tih 166 , sta kako zasto ? Dobro ispitati
Prisjetimo se pobunjenika rudara pripadnika Crkve bosanske u Srebrenici 1427 godine, kada ih je Stefan Lazarević u tek otetom gradu u rudniku kaznio stavljanjem usijanih belutaka pod koljena, kako bi cijeli život bili osakaćeni. Kada je oteo Srebrenicu, izjavio je -Se že vsi jeresi bogumilskie sut- (svi su bogumilske jeresi)...
SDA je Srebrenicu i srebrenicane iakoristila za trgovinu i zaradu tj pljacku silnog novca i zlata koje je stizalo od arapa kao pomoc srebrenicanima. Vrecama je stizao novac i zlato. Zato danas Bakir ne moze dobiti od arapa apsolutno nista sto smo vidili u ovoj korona krizi. Akontali arapi ko je Bakir.
Durakovicu, ne kmeci kao malo dijete koje ne zna gubiti i kaze "E necu se tako igrati". Rezultat izbora u Srebrenici je direktni rezultat SDA politike koja je Srebrenicu izdala i prodala davnih godina.
Pa da i onda ajme genocid oni su ih bacili pred srbe onda daih srede sad genocid i lova milijarde pokradene
E jeste ih zeznuli.....sve im se gace tresu....budaletine jedne
Jako pametan potez ccc gdje je kraj bošnjačke gluposti??
I Bosnjaci u Srebrenici ispali najvece budale gdje su sacuvali Durakovicu lidersku poziciju Bosnjaka u situaciji gdje je njegovim losim odlukama da se na izbore ide nacionalnom i agresivnom politikom zbio redove Srpskih stranaka koje su se ujedinile umjesto da je saradjivao i opustio Srbe koji bi bili u dva bloka a on igrao prevagu za vlast. Umjesto da podnese ostavku opet ce izaci za cetiri godine na izbore i opet ce biti isto tj izgubili ste 8g unaprijed.
Eno Bakor se zabrinuo kao i 95te otac mu... Posto je izgubio opstinu Centar, nek probadne Srebrenica i cijela Bosna.
Ovih 166 clanovi SDP a i Naše stranke !!!
Koji hajvan hahaha koga briga za tvoj bojkot. Zali se Aliji i SDA! Grujicic je jedino logicno rjesenje za oba naroda.
Ako primimo rusku ili kinesku vakcinu, svi ćemo biti Emir Kusturica !!
Ovih 166 su Nikšićevi Bošnjaci koji su glasali za Begu Bektića, pa je njihove glasove dao Srbima i Grujičici.
Što ovaj Duraković pjeni za foteljom.To se više ne zna ko pije a ko plaća.Sa jedne i druge strane huskaju narod da zajesjednu u fotelju.Narod bijeda sirotinja.
bošnje su rušitelji bih.
Sve kazniti za ne izlazak jer je to i obaveza, a ne samo pravo građana. Kome će sad kmečatia sam krivi .