Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ćemo 30 godina svaki dan na Kljicu čitati kako Bejha ulazi u EU !
Haj ba peri supkee po istocnoj njemackoj i suti
Jedinstvena policija je sljedeci korak..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije svih pocetaka bilo kakvih pregovora moraju se ispuniti zahtjevi Marka Rutea iz Holandije ,od 14 zakona 2 su ispostovana .Dakle jos 12 pa BiH dobiva datum pocetka pristupnih pregovora.Tu se moramo zaustaviti i o tome se brinuti a ne trcati ko muha bez glave .
Reforma pravosuđa i procesuiranje odgovornih za ovakvo stanje u BiH!
Sta dalje, kakvo je to pitanje. Od slavlja i dok se otrijeze. Sta ste navalili.
Jedino sto je ostalo za sda korumpiranu hobotnicu je da paradiraju sa ljiljanima za prvi mart i 25 novembar. To smo im ostavili da se nasladjuju. Nikad vise sda u Sarajevu
Sve je to na dugu štapu
oj ublehe
Kad su mogli ući Hrvatska, Bugarska, Rumunija... onda moze svaka Europska zemlja... Jedino ako im je jos uvijek uslov - što manje Muslimana u Uniji, onda necemo nikada uci kao ni Turska
Dali drzavu za sarenu lazu
pa uzmi je nazad? Jaci pobjedi na kraju, nije ovo ciribu ciriba
BIH nece u EU znacilo bi da neki svojoj tz braci moraju vize traziti! vi ste ih glasali zato BIH nikad EU
Toj braci i njihova braca Azerbejdzanci traze vize 😁. Ne ulazi nam se u EU da nam Srbi dolaze na baustelu 😜
Tunel Hranjen ili EU, ko će prije???
Neuhranjen !
Tunel Prenj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valja ispuniti uslove! Morat će se kriminalci ostaviti kriminala, a nacionalisti nacionalizma, ako žele u EU!
Znam da imaju sad pristup raznim fondovima što znaći sve što treba ispuniti da bi dobili neke finansije to će oni ispuniti zato im treba čvrsta ruka i igra mrkva i štap sigurno bi bilo rezultatai pomaka.
Ovde treba dobra čvrsta ruka ( samo meki stranac npr.japanac)da ovim našim zadaje zadatke i da što prije se dogovor napravi.Svaki koji neće odma ga žestoko sankcionisati.Jer eto kao počeli pregovori pitam onako """koliko misle oni BH poltičari da će trajati možda dok su oni živi.
Ne znam koja je starosna dob prosjiečnog čitaoca na Klixu ali mislim da 80% njih će opružiti papke dok Bejha ne uđe u EU !
Prvi korak, ne vracajte kriminalnu SDA na vlas.