Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitajući komentare na Klixu, mogu reći da je ta pozicija precijenjena. Ako bi gledali objektivno, ta pozicija bi bila između 120 i 121 mjesta.
Pišu ovdje iz cijelog svijeta
Iskreno, pozitivno sam iznenađen. Očito su previdjeli Klix komentare. Iz navedenog razloga nisu razmatrani u kontekstu valorizacije BH intelekta. Da jesu, siguran sam da bi rezultat bio poražavajući.
Došao Bosanac u Njemačku tražiti posao, kaže gazda od kud si ....ovaj iz Bosne odgovara...Kaže gazda ma ništa od toga vi ste Bosanci ljeni ...Na što će Bosanac ma ne ne ne mi smo glupi Crnogorci su ljeni.....
Po čemu je Japan prvi po inteligenciji? Uzme tabut i napravi krevet od njega. To svaka budala zna napraviti ali rijetko ko je dovoljno lud da spava u njemu. Američka agencija obavila ovu analizu? Koliko naših ljudi im gradi Ameriku dok oni ne znaju koliko je planeta u Sunčevom sistemu?
Koje intiligencije? Prirodne? Duhovne? Logicko - Matematicke? Postoji 9 vrsta. Supljikanje ...
Srbi nas pretekli, nekad su bili gluplji od nas.
mozes mislit koliko su ostali glupi kad smo mi na 66 mjestu
Da se primjetiti koliko smo napredovao zadnji 30 godina a i po facama koje sretnem u busevima I na ulici a i primitivni komentari na koje naidzem na YouTube, srbija, bosna I Albanci su bas dno po Tom pitaju.. Mozemo mi glumiti sta hoce o ali nauka je nauka I ima finalnu rec..
Mi se barem ne pitamo jesmo li muško ili žensko ili nešto stoto čitav život k'o na zapadu.
Čime su ga mjerili, toplomjerom? Evo mene niko ništa nije pitao? Vjerujem da svi koliko vas čita ovaj članak, niko nije testiran. Obična glupost i lupanje statistike napamet, da se jedni ibrete, a drugi se bune.
https://ibb.co/MpkDRWP evo Bosnjo danas odradio IQ Test
Bitno je da nismo najgori...
5 na listi mozaka…mozaka…mozgova mozgova
Puno nam je i ovo
jes vraga, nije od nas došo tik tok, instagram i ostale zapadne čari.Neg Britanac radio istraživanje i sebe proglasio pametnim
Gledajući nas i sve oko nas bojim se da je to vrlo nategnuto.
iznenadjujuce dobar plasman