Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa novinari i djeci je jasno da je kod nas mnogo veci broj zarazenih. Manje se testira u odnosu na regiju, konkretno na SRB i HR. Kada bi bio realn broj zarazenih i stopa smrtnosti bi bila manja. S druge strane, obzirom da su nasi nesposobni i ne mogu sebi priustiti jos jedan lockdown, manni broj testiranih odgovara. Jer ako bude jos jedan lockdown ode sve u pm, jer pomoci adekvatne nema.
Neki dan u obrazovanju zadnji po statistikama evo vec danas prvi po smrtnosti od korone vidite da se može
cuj ovog (hvala seki) ??? jel to Sebija ministrica zdravstva BiH ? vi dole u Sarajevu bi trebali da joj podignete spomenik,jer dok je njezina nadleznost UKCS primio na hiljade zarazenih jos od marta,oni drugi (opca bolnica) prvog pacijenta u novembru primila i to na pritisak Sebijin... nekažeš hvala Gavranu niđe??? licemjer misliš narod je glup?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fadil N., Fikret H., Fahrudin S. i NN osim pronevjere NOVACA poreskih obveznika, trebaju da odgovaraju i za UBISTVA. Da su nabavili prave RESPIRATORE, možda bi SMRTNOST bila manja.
šta to fali ovim respiratorima? funkcionalni i u upotrebi desetine hiljade komada u svijetu. Ako je plan hdz propao svrgavanje Fadila i preuzimanje fbih neznaci da respiratori nevaljaju
Stopa smrtnosti je manja nego bilo gdje u svijetu.Citajte malo svjetske izvjestaje a ne fingirane klix zvrljotine.Pa oni ne znaju pisati a ne racunati.Slobodno Me iskljucite klix.Samo Ljidi moraju znati da ne pisete istinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJNEPISMENIJA,NAJKORUMPIRANIJA NAJNEZAPOSLENIJA I SVE NAJ ALI U LOŠIM KONTEKSTIMA...A NAROD,STOKA SITNOG ZUBA,NI NE BLEJI VISE
Srbija ima najmanju jer lazira broj preminulih. Prije par dana ste to mogli procitati u izjavi iz sindikata doktora.
Nedavno članak na klixu sa naslovom kako je kod nas najbolja situacija po pitanju PCR pandemije u regionu, a i šire, a danas ispade da ćemo uskoro svi pokrepati...
Jako veliki broj ljudu nije umrlo od korone ali se na kraju ko zna iz kojih razloge navede da su umrli upravo iz korone. ???
Toliko o zdravstvu koje placamo milijardu km godisnje
@Flosculus U budžetu Srbije za 2021. godinu zdavstvu je namijenjeno preko 3(tri) milijarde evra . Zašto je smrtnost najmanja ? Zato što imamo najbolje zdravstvo u regionu , i šire !
Možemo se Sebiji Izetbegović zahvaliti na povečanoj smrtnosti, kada je otjerala sve doktore, zaposlila one koji nemaju blage veze, meni rodici rekli da ima rak pluča u Sloveniji se smijali kada je došla da se pregleda - nema raka nema nikakvog obolenja -
pa normalno da je veca stopa smrtnosti, kad se kod nas svaka smrt veze za korono pa tamam i da je saobracjna nesreca. Covjek umre od srcanog kaze umro od korone
@mojKliksas Bio je slučaj u Hrvatskoj, u Istri. Radnik, Kosovar, pao sa skele i poginuo. Bio je pozitivan na koronu. No, obdukcija pokazala teška oštećenja tkiva od korone, ispada da je čovjeku pozlilo od korone, te da je pad sa skele samo posljedica korone. Dakle, umro od korone, a uzrok smrti pad sa skele. Zvuči kao vic, ali nije, guglajte.
Da, da... ovi zapadni i istocni vode bas potpunu evidenciju. Namjestaju sve , pa i broj zarazrnih u umrlih. Da pokazu kako su oni puno bolji i organizovaniji....a gori su od nas. Dokazali su jos ljetos kako lazu i namjestaju.
Tu su trpali i druge koji su umrli od srca i kancera. Znam mnogo slučajeva.
@Loki4 Ako bi covjek uprkos canceru ili visokom pritisku pozivjeo jos bar mjesec-dva ali mu je Covid skratio zivot naravno da je umro zbog Covida zar vam je to tesko shvatiti?
Zato sto kod nas lazu o broju umrlih od korone kod nas auto udari covjeka i oni kazu umro od korone 😓
Korona je samo šlag na vrhu torte( osnovni sastojak su fekalije)! Torta je pravljena od zagadjenog zraka, zagadjenje vode obogaćene fekalijama i hlorom , jeftine hrane sumnjivog porijekla, cezija i mnogo mnogo stresa i frustracija!!!
Zasto onda samo u Srbiji onog ministra zdravstva zovu Doktor Smrt? Jeste da ga oni lazu oko korone, ali mi smo pokazali da nam je zdravstvo koje tako skupo placamo u k...u
A prije par dana slobodna bosna objavila suprotno. Ko sad koga je*e?
To je taj Dayton. Nek je političarima i stranačkim narodima dobro,a sto bolnice nemaju aparata, lijekova, zavoja,tableta,respiratora nije problem. Nek svit crkava... E zato sam ja da se promijeni ustav i rastjeraju usrani političari i stranački uhljebi koji su uglavnom korumpiranim i nesposobni.
haha sto se ismijah na sabahu