Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralni otpadak
Nasa Stranka je stranka moralnih otpadaka i srbijanskih placenika.Ali Bosnjo sporo shvata.
Prava bi dama vratila mandat ... nasoj stranci!
Joj smorovi jedni! A fotelju ćeš zadržat je li? Koliko će se sada fabrika otvoriti? Mislite da nekog zanima kakvi simboli stoje na ulici? Pa na svakoj utakmici imaju zastave!
Ovo treba protjerat iz BiH
Pa ti "gospođo" nisi ni zaslužila da budeš član Naše stranke. Ja nisam član Naše stranke, ali govorim o tome da ova "gospođa" u srcu ima člansku kartu HDZ.
Kazes da imas previše godina ... pa koji k.... ćeš u politici?! Budi umirovljenica kao i sve žene tvojih godina.
Žena izlazila, očigledno. Ne zna jel pošla ili je došla.
Izlapila*
Koja je to truba,zlo od žene ako misli da je ljepši spol,pa svako može biti vijećnik .
Krave cuvaj stoko.
To ne znas sta bi..i pozdrav koji ti smeta ne poziva na ubijanje i klanje..iako sam licno protiv tog pozdrava u zvanicnim institucijama..svaka cast u kuci, među prijateljima. Preispitaj samu sebe..mozda nikada istinski nisi ni pripadala Nasoj stranci..onako, u srcu?,
Prava čobanica!!!
Bosnjak sam ali svaka cast srbima a posebno hrvatima, kako to lagano razbijaju bosnjake. Danas imamo bosnjake rasute u 15-20 stranaka koji se bore za fotelje i nista drugo dok sa druge strane srbi i dodik i opozicija imaju iste ciljeve i u njima su ujedinjeni kao i hrvati odnosno hdz oni i nemaju opozicije. Jedino se bosnjo fura na neko bratstvo i jedinstvo. Kad tzv gradjanska stranka izbori dobar rezultat u s.brijegu odnosno b.luci moze se o tome pricati
Hadzinica,odradila posao za HDZ i onda je ovi kao fol izbacili iz stranke i osudili kako bi samo ona bila kriva pred ocima glasaca,a zapravo je samo slijedila upute NS i HDZ.NS je puna Boski Cavar.
Mrš u pm hinjo. Poselami Čovića I kome se ne sviđa Bosna odjebaus.
Ako smatram da je nesto ispravno ili ne . Zasto da slusam centralu
Selam Boška!
MRŠ