Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta provokativna zastava je zastava pod kojom je BiH priznata kao drzava, historijska zastava, sta me zaboli sto ce nekog isprovocirati???
pa sto te onda zaboli ako nekog hapse i tuku ???
drinski traje i trajat ce 1000 god, a vasa ono bas traje hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma daj,uhvatite se jednog slucaja pa se za njega drzite ko pijan plota,kad osudite svoju bracu četnike za sve zlocine pocinjene od Une do Drine onda od Bosnjaka mozete ocekivati osudu pojedinacnih slucajeva!!
Bosicu,bas to zeli Milorad Dodik,optuziti Bosnjake za terorizam i onda ih proganjati,a i vi zelite isto,niko od vas nije rijec progovorio o nelegalnim hapsenjima. Zato ne seri,znamo se.
Bilo ko, možda i jeste nesretnog rahmetli Sejfu Ibrića zadesilo da bude u nevrijeme u Republici Srpskoj u svojoj rodnoj kući. Isto tako su se u nevrijeme našli neki drugi ljudi na primjer na Kosovu ili u Hrvatskoj. Misliš li o njima isto kao o rahmetli Sejfi, majmune.
suti nemoj da ti dodika zovem
Cuj logike: Bosnjaci za Islamski terorizam, a Srbi za srpski i hrvati za hrvatski. Zar ne treba onda Bosnjaci za bosnjacki terorizam?? a hajmo da ne seremo kao foke, sta god da je, a nije musliman, on je zlocinac, cim je musliman on je odma terorista. tj, Bosnjaci za Islamski terorizam, a Srbi i hrvati za Srpske i Hrvatske "zlocince" -_- lijepa logika zar ne
Oluja spasava cetnike...
Gospodine Bosicu, Islamska zajednica osudjuje svaki vid terorizma, pogotovo terorizam u ime islama. Da li vam je poznato kada ce se SPC ograditi od pravoslavnih terorista, bradatih spodoba cetnika? Na svakom skupu cetnickih terorista imate predstavnike Pravoslavne crkve?! Cak i cetnici iz Srbije dolaze u njihove kampove po BiH, kao sto je slucaj sa Drazevinom. Evo pa pogledajte, ima ovakvih slucajeva mnogo, znamo mi svi to veoma dobro: https://youtu.be/9b_hlz96m4w
mars u p materinu pun mi kur vas cetalja.Ko o cemu kurva o postenju
Svaka čast Bosiću, sve si u pravu. Nas Bošnjake će ovo zabijanje glave u pijesak najviše da košta
Ajde?? A vi svi sretni. Ju huuu. Glasačko tijelo je počelo da se žari i pali. Oguliću te, poješću te.
a kakva je onda provokacija pisati grafite "kolji balije", "nož,žica..... itd ???? Banja Luka je BiH i tamo ce se vijoriti BH zaastava uvijek
Don't shit !
https://www.youtube.com/watch?t=40&v=avUB-jcAjhc jel ovo terorizam ili ekstremizam?
evo na ovom video snimku i onaj terorista bratislav iz srbije sto ratuje za ruse po ukrajini. sta radi on u bosni? https://youtu.be/9b_hlz96m4w
e pa neka idu onda u srbiju da traze rat ko god na ove naidje u BiH treba da ih ustreli ko divlju krmad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve si ti nama lijepo objasnio samo si nam "zaboravio" reci sta je bilo sa rahmetli Sejfom Ibrićem, ocem zvorničkog teroriste Nerdina.
Ima gosn Bosic preca posla od rezolucije u Srebrenici na primjer POTENCIJALNI terorizam ...