Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Шта Босићу мало ти 7000 км мјесећно?
Ma nije moguce...
Hapsi govno lopovsko,a imovinu oduzeti i uplatiti žrtvama genocida !
Zakon o porijeklu imovine i oduzimanje nelegalno stečene imovine. Sve drugo je manje važno, i samo je prosipanje magle narodu.
Predlozili su oni, onaj povrsni da se ispita samo imovina politicara. Kad je Milek od LA-a predlozio da se prosiri na rodbinu i uski krug prijatelja... odustali i ovi od toga, jer neki bivsi i sadasnji SDSovci imaju zgrade i vile na druga imena. Bosicevo pola Doboja zgrada. Isto s*anje drugo pakovanje. U Federaciji je isto. Gledam Fahru, bio gost u Teleringu dva puta, razmak par mjeseci, totalno suprotna prica. Promijena imena ne donosi nista, promijena sistema da, ali nema ko da uradi.
Sabahhajurla, sad Skonto.......
Ma neeeeeeeee! To je sve za dobrobit rep,srpske i njenog naroda. Gosn Bosic je saljivdzija.
Bosicu, tesko ces bilo sta dokazati, Dodik ce prije izazvati tesku krizu nego sto bi otisao sa vlasti. A ako nekad i ode sa vlasti pobjeci ce u Rusiju, oni primaju diktatore.
Bosić je obični demagog, koji nema šta za ponuditi, osim da provocira "glavnog baju".