Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, pocevsi od tog pa do obilježavanja tzv republike srpske, sve redom pohapsit i kaznit
@nicaZe321 JA A SA SLOVO U MOGU SETATI I OSTALIM SIMBOLIMA AKO KAZNJAVATE KAZNJAVAJTE SVE
Cuj saopcenja Odbora za zastitu prava Srba u Fedraciji BiH... Za to se, dakle, bore... Ugrozeno im pravo da nose kokarde...
Ko god im je kazne dao ruka mu se pozlatila
Ko prizna poka mu se prašta i Plate za 8 dana opet pola. I, nikom ništa.
Nudim najnovije kokarde, oka u jednoj. Cijena po kom 100 KM. Popust na količinu. ,, KOVAČIJA MUMIN" doo Varcar Vakuf. PS. Količine ograničene
I treba
Glupost! Kako da ih nose bez šubare? U džepu? Ti pojma nemaju o kulturi konstitutivnog naroda. Ni Dejton nisu pročitali.
Skupa subara hahhahah
Srbalji zive u 9 vijeku
nakon što ni nakon tri decenije nacional(ne)ističke politike nisu ustuknule, antifašističke opcije su izgubile svaki argument, uporište i smisao svog postojanja. Neminovno, budućnost zemlje će biti određena galopirajućom nacionalističkom radikalizacijom i fašizacijom sa posljedicama za zemlju koje nije uspio iznijeti ni strašni prethodni rat. dobar je to vjetar u leđa svim onim preostalim koji se spremaju na odlazak.
Gospodo srbi Bozic je najradosniji pravoslavni praznik i treba ga dostojanstveno obiljeziti a ne arlaukanjem, pozivanjem na klanje drugih, isticanjem kojekakvih simbola...vjera je za crkvu i kucu.
tAKO JE I POČELO 90TIH. HAPSI I U ZATVOR DA IM NE NAUMPADA. MISLE DA MOGU ŠTA HOĆE
To su srpska obilježja. To ne možeš istjerati iz njihovog društva.
Kazne bi trebale biti i znatno veće za sve one koji nosaju četničke, ustaške i muđahedinske rekvizite. Neshvatljivo je zašto još uvijek nisu kažnjeni sudionici odvratnog četničkog derneka u Višegradu prije par mjeseci. Vlast u tom slučaju ni do danas nije poduzela baš ništa.
Ta ista dcojica rata nisu ni vidjeli i sad nesto glume. Hahah jadno
Ne sjećam se da ih je bilo u jesen '95 :D
Čuj imaju i svoj odbor i taj odbor treba kazniti