Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je dijeteta, to pod prvo. Žao mi je i roditelja, napravili su strahovitu grešku. Bez osuđivanja, ali kako nekom može pasti na pamet da po ovoj zimi, u martu mjesecu i po ovakvom vremenu ide s maksumom u čamac i to bez prsluka? Bože sačuvaj..
Ljudiiii jeste liii normalniiii sto vam je to trebalo😢Jadno djete nastrada..Te glupane sto su dozvolili da se djete vozi camcom treba zatvorit dozivotno..
Jao tuge majko moja. Halo roditelji! Svaki od vas je odgovoran za sigurnost djeteta dok ne napuni 18 godina. Umjesto sto gledate turske i indijske serije, koje vam ispiraju mozak, pogledajte nesto poucno na tv-u: kako pomoci utopljeniku, kako pruziti prvu pomoc, reanimacija srca, pomoc kod prijelona kostiju, udar groma, struje...edukujte se. Ja sam siguran da je covjek bio sposoban da je mogao izvuci dijete ispod camca odmah!!! I ne krivite sudbinu vec turske serije
Bolje da ga nisu poveli za sobom. Svi su mogli poginuti, ko moze po magli i u nabujaloj rijeci vaditi druge? Pitanje je sta ce ono u camcu ikako?
Po ovakvom vremenu kad rijeke divljaju staviti djete u camac bez prsluka pa ko je taj mozak???
BOSANSKI NOVI
BOSANSKI NOVI
BOSANSKI NOVI
bosanski novi
BOSANSKI NOVI
BOSANSKI NOVI
Nadam se da je maleni imao prslucic . :(
nista mi nije jasno....rip drago dijete
Bitno je kako se grad zove a zivoti nisu bitn.i
Krenula vlascad u EU
Te sto su prezivjeli treba odmah streljati , po ovakvom vremenu s djetetom na rafting ... Za budale ove vrste metak nije skup !!
Krenula vlascad u EU