Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademik, koliko si ti donirao fondaciji, tj. Semiru za putovanja po svijetu? Slabo ovi piramidioti ista doniraju.
PIRAMIDE SU TU!!! ENKI I OSTALIM FAŠISIMA!!! ZNAJTE DA BAŠ NAPROTIV, VLASTI DRUGIH ZEMALJA ITEKAKO FINANSIJSKI, I NA SVAKI DRUGI NAČIN POMAŽU BILO ŠTA ŠTO MOŽE PROMOVISATI TURIZAM I REKLAMU TE DRŽAVE U SVIJETU, A KAMO LI DA IMAJU NEŠTO POPUT NAŠIH BOSNSKIH PIRAMIDA. PRIMJER, U SUSJEDNOJ HRVATSKOJ SU NAŠLI NEKAKVE \"MUMIJE\", I KAO TE MUMIJE IMAJU MOĆ LIJEČENJA I SLIČNO. NARAVNO, TO JE OBIČNA GLUPOST, ALI DRŽAVA HRVATSKA FINANSIRA REPARACIJU TIH \"MUMIJA\", PA ĆE IH LIJEPO NEGDJE IZLOŽIT, PA ĆE UBIRAT PARE OD TURISTA. NARAVOUČENIJE; PUNO JE VJEROVATNIJE DA SE ISPOD BOSANSKIH BRDA KRIJE NEKA GRAĐEVINA, NEGO LI DA \"MUMIJE\" MOGU \"LIJEČITI\" LJUDE ;-) ZATO, PODRŠKA ZA PROJEKT BOSANSKE PIRAMIDE.
@Bobovac Tacno i ja se TOLIKO borim protiv tih vjetrenjaca nazvanih \"PIRAMIDE\". A zasto ? Zato sto je Bosna jedina zemlja GDJE TAKVE LUDOSTI dobivaju podrsku od vlasti. A to jeste PROBLEM. Tko god vidi u brdima \"piramide\" jeste sam sebi a i drugima DOKAZAO da je budala i nista vise. Ne samo da je on BUDALA (to jest ti) nego i da BUDALI poput Osmanagica VJERUJE. Procitaj njegove \"knjige\" pa se uvjeri KOLIKA si ti (i ostali koji \"vjeruju\" u \"piramide\") BUDALA. Tamo ces naci masu dokaza za to. Semirove \"knjige\" su test za PREPOZNAVANJE BUDALA. Tko poslije citanja njegovih \"knjiga\" NE MISLI da je on (Semir) pishicki bolesnik, taj samo POTVRDJUJE da je on sam to.
interesujeme, zasto se ovi komentatori ili malo njih pod raznim nikovima TOLIKO, ama bas TOLIKO trude da \"dokazu\" da to nisu piramide, sta ih \"stimulise\" da su TOLIKO uporni. Zbog njih cemo da kopamo dublje i vise ne bi li crkli od muke.... Prestankom kopanja Bosna bi samo izgubila, ekonomski, turisticki, svakako bi izgubila a nista nebi dobila. Dakle uhode i spijuni ako ne znate sta bi Bosna dobila prestankom istrazivanja, poklopite se po usima, jer ste providni i JAKO dosadni, rekao bih kao proljev.
.... ma niko nezna imal ili nema piramida.... samo sta kome smeta da Semir kopa - pa i ako je brdo, sta kome smeta da kopa brdo...? e SMETA... svima u Saraevskom muzeju... od one Zilketine, do Lovrenovica... E TO JE TO STO JA vjerujem da i jest onda PIRAMIDA... inace sam rodjena pod njom .... iz Visokog sam i za mene nikad nije bila NORMALNO brdo ta Visocica-nikad.
Ja bi mu dao sve moguce dozvole, pa da vidimo koliko ce turista doci. Moja procjena 5-7 turista, zalutalih. Izgleda da narod BiH ima para na bacanje, pa neka.
pa dokad dokadddddddddd ce te vi vise pisati o ovim glupostima i izmisljenim piramidama pa zar ste tolike budale pa ko jos vjeruje da to postoji ljudi i zene stacu s vama je.. vas semir vi semira
Na vrhu se nalazi srednjovjekovni grad \"visoki\", tako da mu ne dozvoljavaju da gore ista kopa jer je to pod zastitom drzave. Pa ti sad vidi ko je glup....Mozda da se sljedeci put malo bolje upoznas sa temom pa onda da prosudjujes o necijoj pameti. A sto se tice toga ima li piramide ili nema, kad bi Semir i cijelo brdo otkopao i dalje bi jedni mislili da je to piramida a drugi da nije. Upitno je sta ko u svojoj glavi podrazumjeva pod \"PIRAMIDA\"!
neki američki psiholog, sociolog, šta već kaže da u današnjem podvojenom svijetu ne može biti ni pesimista ni optimista već posibilista. znači, mogućnost je bitna, i nama kao bosni i kao hercegovini treba mogućnost. zašto osporavati, kočiti, pljuvati, omalovažavati... i stara fora za kraj, ako ne cijeniš svoje, ni tuđe nećeš, i ni tuđinci, stranci neće cijeniti tvoje, naše. budimo barem civilizovani, nevezano za piramide.
eh, a ja mislila skoknit u razgledavanje do visokog.....
Ja se zovem Sabina Alikadić. Radim za novinsku agenciju FENA. Ja sam napisala ovu genijalnu vijest. Prije dvije godine bila sam udata, a Semir oženjen. Onda smo se zaljubili, ja sam se razvela, on se razveo, ja sam varala javnost za ljubav istine. I vjenčat ćemo se na piramidi preljube. U međuvremenu je Siniša Subotić pisao feljtone u Oslobođenju kako je moj semir uzoran porodični čovjek koji brine za svoju ženu Oksanu i sina Darija. Ali zbog jedinstvenih istraživanja u Visokom, Semir je morao zapustiti Darija koji sada zbog Oksanine nebrige, jer nije pristala na našu vanbračnu vezu, uzima alkohol i droge. ps Dario se izvukao i sada je OK.
Ja sam Sabina. Ja sam napisala ovu vijest i radim za državnu novinsku agenciju, ali i za Fondaciju. Ako želite da napišem nešto afirmativno o vama, nazovite hot-line na telefon Federalne novinske agencije FENA. -- \"Funkcioniramo tako da mi Mario posalje informacije, ja napisem saopstenje ili vijest, posaljem njemu a on ga vrati na FENIN sluzbeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglasava\" - novinarka FENE Sabina Alikadic K@ranjem-Do-Istine, u poruci Semiru Osmanagicu. SABINA
Nego, da vas pitam: IMA LI GDJE GOSPE,A? A? :::))))
ma kakve piramide budale otkopale malo zemlj i udarili u kamenje i to zovu piramidama ako tako gledas sva je bosna od piramida ,samo lazu i seru,,,,, vala sam se ismijao kad sam vidio one sve natpise na radnjama faraon mirso faraon hajro heheheh svasdta
U potpunosti podrzavam sve teze gos Semira. Bio sam sigurno 4 do 5 puta na istima, i svaki put sam vidio nešto novo.... potpuno se slazem da ljudima koji rade i svojim zalaganjem te srestvima doprinose na raskrinkavanju do betonski ploca piramide, treba podrzati i omoguciti da što lakse i bez ikakvi prepreka rade na istom..... Koliko me oci i uši služe da su brojni svjedski strucnjaci dolazili i potvrdili tzu gos Semira, i sami svojim prisustvo izjavili da se isto nalazište trba istraživati.... Dali treba još neko da kaže da tu ima nešto, pa da svi doprinesemo da se što prije zidine pojave na svjetlu dana? NE razumijem....? Trebaju vanzemaljci da se spuste i da kazuda tu ima nešto, pa da naša vlast, covjek nešto poduzme po pitanju istog. Ovo je jedinstvena prilika da se koliko tolio turisticki priblizimo svjetu.... I treba ovo maksimalno iskoristiti, a ne opstruirati.