Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Bosanske piramide su razvile svijest o arheologiji lol lol lol lol kakvi ste vi bolidi pa to nema nigde laz i prevara nikada nista nije razvila jadni ste
Cini mi se da je cika Ibrica ostao bez svoje paucine prilikom posjete u Visokom, tj. da mu je Sema istu i skinuo! hahaha Jedino mi nije jasno sto se ovi u Fondaciji busaju njegovom posjetom kad on nije rekao bilo sta o uspjehu fondacije u arheoloskom smislu. Sve sto je cika Ibrica rekao je da je Osmanagic jednako dobar promoter kao i on! hahahahahaha i da je uvalio m..a pod bubrege! Et\'.
zar i ti crni ibrahime spahicu da padnes na podle lazi ovog hostaplera i prevaranta osmanagica?? gdje s ti i crni ibrahime u skolu iso kad si dozvolio da te taj ludak komprimituje??? uzas!!! izgleda da je onaj jadnik kusturica bio u pravu..
edit - m u t i - kulti konstituidiotidnih....
..u ostalom g-din Ibro je u svom dubokom dzepu osjetio tezinu kulture 3muti-kulti konstituoidiotidnih... za ostale kojima je rat bio i ostao brat, daklem za sve osim za Predsjednika Zeljke Komsica nikog ne zanimaju Bosanci i Hercegovci..
,,gdje burgija nece para hoce\'\' pa tako nastase nasi novi paranormalni balkanoidiotidni tfrendovi sa manijakalno sumahnutim parama. cojk skonto da u narodu 2+2x2 daje 8 i pichi 150 000 km/h
Ibro dirka naš: \"Taj čarobnjak Osmanagić uklonio je mrežu iznad Visokog i od ničega napravio nešto. \" Halo Ibro, jesul to agda i orasi udarili u glavu?Čarobnjak, joj Ibre dirka naš Legende.
\"i od niceg stvorio nesto\" ja gluplje recenice odavno procito nisam.
Potpisujem to što si napisao
Ako sam nekad i podržavao Osmanagića (sada vidim na moju sramotu), definitivno odustajem nakon što se ovaj tenkre miješa.
Ibro je potpuni kreten, jebali te ti lopovi, Ibro. Valjda znaš šta je kultura i kulturno naslijeđe. Ibro, konju glupi.
Ibrahim izuzetno pametan covjek, legenda sve najbolje o njemu. Samo jedna zamjerka cika Ibro. Klonite se politike, ne treba Vama ova predizborna reklama Vi ste covjek rodjen za kulturu i umjetnost. Previse ste pametni za politiku. Drzite se Vi Vaseg Festivala i Bijenala...
To si dobro rekao Ibrahime,usta Ti se pozlatila.Trazit cemo javna izvinjenja Semiru Osmanagicu,kol\'ko su pljuvali po njemu toliko da mu se svi protivnici izvine,pa bio ko bio!!!