Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast divnoj ženi, patnja i jad našeg naroda u tom vremenu ne smiju nikad pasti u zaborav!
Srbi genocidaši!
@arslan12345 garant komunjare, jubobalije i srbi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kazu kad bi Bosnjaci prestali kmecati da bi se culi slapovi Nijagare
Ovo okupljanje nema nikave veze sa sirenjem price o genocidu. Svoje izvore dobro provjerite prije nego objavite predizborni, mrzilacki clanak.
Sudeći po izrazima na licima prisutnih ovdje se o svemu govorilo samo ne o genocidu ili nekom nasilju.
Svaka cast, zelim ti puno uspjeha u tvom projektu sirenja istine i pravde.
Vidim smijesan vam genocid? Učite o genocidu kroz igru I zabavu pa vam je tako zanimljivo?
Sigurno ne spominje Nasera Orica i njegovu teroristicku bandu. Zato serem na tu Zenu i njenu organizaciju
Sta ce ga spominjati kad je covjek oslodjen optuzbi u hagu..
@indigo24 To što nije osuđen ne umanjuje zločine koje je radio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo neka se prica a genocidu a mali kremenko sa Pala neka gleda na Sarajevo sa pastirskim stapom u ruci.
Nema vise pobjednik pise i izvrce istorijske cinjenice. Ovaj put za cetnicke i ustaske zlocine zna cijeli svijet.
kepp up the good work Ida !
keep
Za svaku pohvalu.Bravo!
Ajde, sve je to super. Mada ja ne vidim na šta se vi ovde palite, briga amerikanca i za genocid i za Bosnu, a još manje za njene narode. 90% nikad nije ni čulo za nas, oni gledaju svoje interese. Smisao komentara je da sada kao svi amerikanci iz saosjećanja da nas stave uz sbe i da će zbog toga da nam ispunjavaju sve želje...
Hajde bona pusti se vise toga. Reci ti njima da u Bosni ima voda za hidrocentrale i da puse jak vjetar za vjetrenjace. Radna snaga jeftina, svega 200 km do najveceg trzista. Neka dodju da ulazu novac. A sigurno ima neki businessmodel psihoterapije kojom pomocu subsidija, tamo gdje su demokrati vecina, ubacila pricu o genocidu. Kao ono, dobro nam je moze biti i gore.
Slika broj 5 je nastala u trenutku kada su od Ide saznali da je prica imala happy end 1995 - da su na kraju dosli upravo oni, Amerikanci i bombardovali srpske bad guys.
Po slikama više liče na radionicu Stand-up komičara
Kakva budalastina Boze moj. Hoce li narodi na ovom balkanu ikad pameti doći?! Kroz cijelu istoriju mi samo podsjecamo svoje nove generacije ko smo i kakvi smo kreteni i upravo zbog toga nikad napretka necemo imati. Usadjujemo mrznju sopstvenoj djeci, koju bi realno boljelo dupe sta je ovdje bilo, da ih mi na to ne podsjecamo. Al hajde, ko sam ja da palamudim. Samo trujte djecu cekajuci da ona ponovo nekad zarate. Svaki put krvavije...
@gepard1234 Mislis Buna protiv dahija.
@gepard1234 Mislim i na jedne i druge i trece, a mislim i da s pogresnim covjekom upadas u diskusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba da se cuva ta mlada djevojka. Cetnici su spremni i svoju mater zaklati za njihovu ideologiju. Karadjordje je polio vrelu vodu na svoju rodjenu majku za tkz. srpstvo i potom je silovao. Isto tako i sratko mladic svoju cerku silovao i potom je objesio.