Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovo neki "Chad" iz Pennsylvanije lupa...
"Armela je rođena u Švicarskoj 2000. godine, a tu je rođena i njena sestra te se porodica Ferhatović kasnije preselila u Ameriku gdje je rođen njihov mlađi brat" U suštini njeni su iz Bosne, a ona generalno i nema neke druge veze s Bosnom.
nije jedina i nije iznimka, Amerika je prepuna veoma uspješne djece naših doseljenika, to jednostavno stoji u mentalitetu našeg Naroda, Amerikanci su ležerni i komotni i ako daleko doguraju u tome nema razlike,
@ispocetka zato što nam država ništa ne daje. Obrazovni sistem katastrofa (moj deda po njihovom sistemu učio, ništa se promjenilo nije). Politika se u sve umiješala, ako želiš nešto da radiš u Bosni, moraš biti član stranke ili plati. Da nam je sređena država, sigurno da ne bi bili zadnji u Evropi. Pametan smo mi narod, al' nam ne daju da se dokažemo u svojoj domovini, pa moramo to svoje znanje i iskustvo prodavati strancima za male pare.
Pobjegneš od balkanskog jada, čemera i ciganluka u Švicu pa daš djetetu ime Hafiza.
Krv nije voda.
Ama curo za medicinsku sestru se zavrsava u Bosni da se pobjegne odavle, ti si vec tamo. Uhljebi se na budzet :D
Ko god ode iz ove vukojebine napravio je nešto od života
neka djevojka kojoj su roditelji otisli iz Bosne rodila se u Svicarskoj zivi u Americi i treba upisati fakultet tamo gdje zivi i sad je to vijest. Kaze vracala se u Bosnu mislite dolazila u posjetu. nit je rodjena u Bosni niti je kad zivjela. Stvarno vam je vijest bezveze.
Na sta vam se novinarstvo svelo. Svako dobro djevojci, ali zasto je ovo clanak?