Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da docekali smo uz muziku....... i sve ostalo, e sad nastavljamo po starom. Poso kuca, kuca poso, hahaha :-)
Uh dugo bogami. ;-) Ma nema nista kod tebe? Cudo to ne spavas? Pomislila sam jutros da cu biti drustvo jednog lica, ali sam se prevarila. :-)
Pazi da ne pretjeras, valjda ima i malo meze uz toliko pice, moglo bi ti pozliti, cuvaj se. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
uz prigodan hadis iz Kur'ana uz naglašavanje kako je ista osoba veliki musliman i ne slavi ove kjafirske praznike
da vas hoće đavo odnjet gdje vam je mjesto
da da vas selefije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Debili... yebla vas nova godina
Nova Godina, je izmisljena od strane covjeka. To je kalendarska Nova Godina. Dakle, sve je to izmisljeno i ni jedna religija nije vlasnik ovog praznika. Bozic je izmisljen, Djeda Mraz takodje bas kao i Pichkin Dim. Svi ga spominjemo a niko ga jos nije vidio. Ma dajte ljudi zamislite da se vozimo u Mercedesima i BMW punih bankovnih racuna i trpeze. Putujemo i provodimo se. Sanjajmo i zamisljajmo . Ko nam to brani ?
pa i religije su izmisljene od strane covjeka
sretna nova, je*o vas stara
cudno da nije bilo proslave u mejdanu...
Nema @commi-a od upada murije na klix :) Da mu se nije sta desilo nedo Bog? Ako su mu izbrisali komentare onda se rokno garant :)
Uhljebljeni, slab vam taj vatromet. Vidjećete našeg vatrometa kad budu gorile vlade.
Evo zašto ja više nisam Bosanac odavno. Jad i bijeda, a kao svi su se toliko veselili da nema kraja brate, ono svi smo bogataši u pm. Smatram se manjiom, bilo koje vrste, prije ću biti Čifut neg glupi Bosanac.
Kaze se jevrej ne cifut ....
Ma, kako god, Ele. Biitno je da mi je omrzilo sve Bosansko. Toliko mi je dobro da bih iz ovih stopa bilo gdje otišao. A siguran sam da bi gotovo svi otišli. Bosna je jedan zatvor i ništa više, a mi robijaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haj nek su Bosnje kos jednom pokazale da su veci katolici od pape u samo sedam dana . Prvo su slavili Bozic a sad i Silversterovo . Za sedam dana imaju i pravoslavni Bozic , pohrlite u Banja Luku tamo vas jedva cekaju na misi a i nova im je Godina za 14 dana pa eto razloga da se jos jednom napijete i da mozda pobijedite u jedenju svinjetine
Inace cijeli svijet slavi taj datum..... Znas?
Zapamti nepismeni , da covjek koji slavi ono sto je on izmislio, dokazuje svrhu i namjenu. Biti glup, moras dokazati. Biti pametan, duplo moras dokazivati. A kome ? Glupaku koji te testira. Dakle, kalendarsku Novu Godinu slavi onaj ko zeli jer je izmisljena od strane covjeka. Inace, da nema kalendara, kako bi znali da je Nova Godina 1Januara ? Nebi znali ni koji je mjesec, ni dan. Dakle, sve izmisljeno kao i Djeda Mraz, Bozic i Pichkin Dim, koji niko ne vidi ali spominje. Jel tako?
Bosanci i Hercegovci uz muziku, piće i vatromet ušli u novu godinu. Ja bih rekao da su Bosanci i Hercegovci ušli u novu godinu spavajaću, jer ih je 70% takvih. Kako će nam biti bolje, lažu mediji na sve strane. I jeste za policije, podržavam pretres Klixa od policije.
.........svim klix-ovcima želim sretnu i uspješnu 2015. godinu...........
Ispred BBI 4 covjeka manje vise. :)))
ja odoh na popravni....sretna nova godina svima...
ja mislio samo bosanci slave novu godinu...kad gle cuda ima i pokoji hercegovac :)
Juutroo !! Ja sam sinoć.od sve zabave,izabrao tucanje riiže,nekako mi je taj drevni japanski ritual izgledao prilično svrsishodan :))) Sretna Nova Godina !!!!!!
i ja sam tucao ali nije bila Riza, ova moja se zove Sabaheta ;)
Vidi ti male na zadnjoj slici, ona bas dobro usla u novu godinu :-) A daa meee vidiii Babooooo heheh