Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontrolisite onda Milanovica koji direktno na Čovića utječe. Pokažite da imate kontrole u EU
Kakve veze laprdalo Milanović ima ? Kao da je Čović počeo zanovijetati od kako je Milanović.
Ovo je sve maslo Hrvatske, oni lobiraju EU i SAD protiv Bosnjaka da bi ostvarili svoje ratne tajne ciljeve i formirali HB. Vidite da i stranci samo po hrvatskom nalogu igraju, ucjenjuju Bosnjake da se uvede hrvatska izborna jedinica koja ce kasnije se pretvoriti u entitet i paradrzavu. Sve se radi da se FBiH podjeli. Srbe na drugu strani niko ne ucjenjuje iako imaju entitet, gdje oni imaju sva prava a ostali nikakva. Totalna diskriminacija i apartheid.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dogovora nema. Komšić 2022.
Dogovora ne treba ni biti, pod ovakvim uslovima da se Bosnjaci jedino trebaju odreci necega a druga dva naroda ne. Ali zasto Komsic pobogu? Nista uradio nije, i samo o ratu trabunja. Nadji nekog kompetentnijeg.
@manki Srbo pokatoliceni, ofiran si. Komsic je vise uradio za ovu drzavu od Covica.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Covic poslije svakog sastanka izade u javnost sa stavom kako je on u pravu.Zasto Izetbegovic ne izade u javnost i ne kaze svoje misljenje jasno i glasno.Mi obican narod neznamo kako se trguje sa nama.Recite nam vise pravu istinu nego sve nesto okolo.
Evo i ovaj se priključuje na buđet, ja parazita bo te.
Nece se niko povuci. Samo nece prihvatiti ucjenu.
"potvrđuje nepokolebljivu opredijeljenost EU da podrži vlasti Bosne i Hercegovine u osiguravanju sigurnog okruženja" Malo sutra oni hoće sigurno okruženje u BiH. Da oni hoće sigurno okruženje u BiH zemlja bi već odavno bila u EU i NATO.
A vidi Dodika broji lustere
HDZ je na prošlim izborima dobio 80.000 glasova sto je 3% na 3.500 000 stanovnika u BiH .Pa vi sad računajte.
Očito ti je račun loša strana ali zato lažeš ko veliki
Borell znal on išta?
Fahro,jeste sd goal ?
aj ne rise vidis sta ovi fasisti hoce ako pomno pratis situaciju ...fol eu nesto a sto ste pustili ovo sto se desava....mrs
kolko ja vidim, ideja je da se zajebu pregovori, održe izbori i da Fadilova vlada ostane u tehničkom mandatu još 100 godina. čuveni plan gospodina Boldrika.
Opa...Ode Sejdo u istoriju...
Ako ce se pregovori vrsiti po kafanama, a ne u institucijame onda se gonite i vi i EU u PM.
ajde đede odjebi i ti i tvoji stranci više odavde. Prijetite i .ebete nas ovde 300 godina. Toliko ste nas sludilli da se zadnjih 100 ubijamo međusobno. Da ima pameti u ovom narodu ovde govnjivim motkama bi vas najurili odavde, sve od OHR pa na dalje. mrš
Gospodine borili jel to bosanci nemaju pravo na biološki opstanak i moraju raditi kako im je u Hagu presudjeni zlocinci kroje zakone koliko jos mrtvih bosanaca antifasista treba da prekrije crna zemlja sram vas bilo čitavu eu
A koliko bi ga borili u ovom krugu trebalo da bude ubijenih zaklanih i silovanih muslimana jel to opet moraju pristat na dobrovoljno biolosko jestajanje 8 ne smiju se oduprijeti fašističkim zakonima koje traže covic i dodik