Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je ova Borovac zesca debilusa. Pa samo se slika i lovu broji. Neka ide u njenu piceriju tamo na Trgu i pravi pizzu. Seljanka, papanka kriva je za daljnji urbanozid u Sarajevu.
Ma sve je to uredu ali mi nije jasno sto su ti odbojkasi pristali da se susretnu sa tom gradonacelnicom koje je poseljacila i njih i grad.
dakle za nas koji umjesto u glavi imamo u nogama - Paraolimpijsko srebro Zlatnih odbojkasa treba imati - DOZIVOTNU ZLATNU MEDALJU i dozivotno osiguranje za miran i zivot dostojan covjeka. Dragi moji - nasi Zlatni odbojkaski olimpijci dokazali su svojim primjerom da - snaga klade valja a um caruje.
Niko da se udostoji ni slovo ukucati barem za Heroje u ratu i Heroje u miru - jer mrznja je zlo koje u ljudima oduzima sposobnost prepoznavanja bilo cega dobrog, i vrijednog postovanja. U ovome slucaju nasim zlatnim odbojkasima potrebni su nadljudski napori da bi se uopste plasirali na Paraolimpijadu, a oni su osvojili srebro sto bi za nas koji, za razliku od njih imamo u nogama ali ne i u glavi. Jos jednom iskrene Cestitke nasim Zlatnim olimpijcima !
Kad sta valja opet nula komentara. sve sto u ovoj bh trofrtaljci valja treba okacit na stub srama i popljuvat.... Gospođo Prva Damo Grada Sarajeva - uvijek ima gore od goreg, ali i bolje od boljeg, sto ja Vama zelim ne samo zato sto u okvirima svojih mohucnosti zaista radite kako valja, nego zato sto to drugima remeti izvjesne planove. Zapravo sam misljenja da je hajka vise doprinjela promociji Vasega rada, i bila je slucajno ili namjerno kontraproduktivna za eventualne zlonamjernice. Buduci da o ljudima govore njihova djela - ******************** Cestitke nasoj ZLATNOJ odbojkaskoj reprezentaciji ******************** i Vama za ovaj prije svega ljudski a zatim i profesionalno gest vrijedan postovanja.