Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako li ga onda pusi kad je tako humana.
A REIS - poznatiji kao ALKAPONE, neka gleda svoja posla i bavi se vehabijama! Ako to ne bude radio, imaćemo mi još Srebrenica! A reis će vas sretan putovat po bijelom svijetu i kukumakat kako je nad muslimanima počinjen genocid!
Koliko ja znam u JEDNOM od logora smrti stradalo je blizu 6 000 LJUDI ! CIJOM greskom NE POSTOJE zrtve Manjace, Keraterma, Trnopolja, Sarajeva, Visegrada, Zvornika, Zepe, etc.?
Sta je sa Keratermom, Trnopoljem, Manjacom, ( Sarajevom ) i ostalim logorima smrti sirom BIVSE Republike BiHi? Hocemo li satisfakcije dobivati na kasicicu iz dobro nam znanih - politikantskih - razloga?? Boga mi ja necu ! Mene su MOJI jednako ZRTVOVALI i u ratu i u miru za rad vlastitih interesa, i ne pada mi na pamet da oprostim prije i poslije svega ,,mojima\'\'.
Svaka cast nasoj gradonacelnici, prava je hanuma, a i vrijedna, pozrtovana i patriota....reis je zasluzio da mu svi cestitamo!