Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borenović je najveći problem PDP-a, kao što je Šarović (bio) najveći problem SDS-a. Prvi je popupismena lopina, drugi nesposoban. Ljudi su godinama povezivali PDP sa Ivanićem, onda je ovaj iskočio. za koga ovde uopšte glasati? Bakir, da je imalo pošten, povukao bi se nakon poraza. Doduše, nije ga pobjedio Bećirović, nego zmija iz njegovih njedara - Komšić.
ako ne skinu borenovića i crnadka neće nikad dobiti izbore
34404 🐑🐑 za jednog u🍞a 29000 🐑🐑 za drugog u🍞a 26000 🐑🐑 za trećeg u🍞a i na kraju, isto ostade svee, nikakve promjene
Zašto Zvizdić? On je bio Bakirov vazal pri izdaji tužbe BiH protiv Srbije. Nikada to nije obrazložio, a glupani mu daju toliko glasova. Ovo je dokaz da NIP-a boli k. za državu isto ko i SDA, samo gledaju svoj interes, a oni što glasaju za njih, isto gledaju samo lični interes, a ne interes svih nas za dobrobit ove države i budućih generacija.
Burenovicuuu... to te cetalji podryavaju?
A sta mi je s Kojovicem i Dinokijom pitam za jarana...???!!!
Mi smo svi davno trebali okrenuti leđa Americi i Europi jer sto je zla doslo ovde doslo je od njih!!!
jaro, po tvome bi se trebali okrenuti srpskom svetu ili ruskom?
Naš klix ne zna pročitati rezultate kako treba. Mehmedović iz SDA ima 34.861 glas znači više od Birenovića
Cudicka buduca Cavara
Borenoviću podrška a Dodiku i njegovim pulenima vlast i fotelje. Ispiranje mozga narodu
BURENOVICU!!
Bravo Sabina, ima da razbucas te nepismene seljake iz SDA, HDZ, SNSD po Parlamentu ko beba zvecku 👏🏻👏🏻👏🏻
Nikad vise SDA u vlasti i njihovi kriminalci. Sto se prije pomirite s tim, to bolje :) nakon SDA su na redu i HDZ i SNSD, 30 godina kradje i kriminala, dosta vam je :)
..ako cudic ima toliku podrsku onda je ova drzava puna luzera
Nema ona podrsku nego osvojila pola glasova citave stranke,sto ti pokazuje kakva banana stranka je u pitanju,a oni se guraju u prve redove da odlucuju o vlasti.Klasicni srbijanski placenici.
...srboslavija u pravu si izjasnjava se kao ostali ne priznaje bosnjake,a sve glasove dobije iskljucivo od muslimana bosnjaka. ona svojim postupcima gazi preko mrtvih koji su dali zivot za BiH da bi ona,bosnjake nazivala nacionalistima. doticna je obicni sljam zaostale komunostickosrpske ideologije. neka se izvaga u banjaluci i mostaru na izborima ako su bosnjaci nacionalisti.
Bravo za Sabinu.