Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto sam razmišljao, da li vi u Bosni imate još nekih drugih zanimanja osim politike, jedete li kad sladoled? idete li u bioskop? ganjate li ribe? :) Pozdrav iz Crne Gore
Aa imamo i uzivamo svi u zivotu, omladina u Sarajevu izlazi, derneci, sve vjere, nacije, i ostala cuda zajedno puse shisu, partijaju u Walteru, cugaju u pabovima, drogiraju se na ulicama, vode ljubav po stanovima, gledamk tekme na SK, lijece komplekse po Klixu itd... samo ponekad pogledami o cemu se narod brine na fb, inst, klixu... i svima nam je super, jebe nam se i za RS, i za cetnike i za rat, jer se bar nadamo da zatucanih ima malo kao sto su laktasboy i njegovi sljedbenici, ugl super nam :)
Ja mislio komentarise tip iz Holandije, kad ono iz crne gore jbt... hahahah; cuj idete li u bioskop, pa koji si ti debil ne mogu da vjerujem...pozzz sa Mjeseca.
Treba nabit do-Dickovu glavu u kondom.Zastitimo regiju i svijet od HIV-a!
glavu mu treba nabiti na kolac!!!!!!!!!
Jel to Ahmetovic na slici?
A vidim i o njemu se prica...nisam procitao tekst do kraja...ma kako god okreni dva miliona je KM manje...jos nas u kredit uvalili
Ma poslije toga ide sve u tri za pojedine politicare.
hahahah,..gdje iskopate ove jadnike Cuj,..."borenovic"
dobro vas je Milorad i nazvao "tkz"szp😂vi tek sad skontali da vas je zajebo😂
Početak kraja Genocidne tvorevine. Hvala Milorade biti ćeš upisan zlatnim slovima u istoriji BH.
Ма дечко си од повјерења... Сваки дан ново лупетање...
100 000 glasača čeka zapovjed...
A šta ćeš ti prije i poslije referenduma , četniče ...???
Hroookkkkk vidi mi Majkicke sto se ogrnula zavjesom ko onomad kad sam je karindzo
kakvog smisla ima referendum koji nema nikakvog značaja, bez obzira da li glasao ili ne glasao nema nikakve razlike. klasično prodavanje magle.
Nemoj se ti sekirati, zna se šta će biti... savjetujem pancir gaće ;)
Jeste dosadni s ovim referendumom kao proljev, ma pustite vodu da ne smrdi
Pa zar nisi i ti stao uz Dodika kao i stranacki kolega Mladen Ivanic ?
Meni kad bi pusku dali da idem ratovati zbog referenduma, ja bih pobio prvo ove politicare koji seru vec dvije decenije... Bar bih pokusao pa ko koga prije! A ako ne bude rata, evo javno objavljujem rat ovakvom stanju! Od pojedjeljka cu ko Konstantin raditi na tome da nesto promijenim i eventualno te papke strpam u zatvor ili pod zemlju, svakako u zaborav.
O srbi koliko vi to imate Vukova Brankovica i Jovana Divljaka?