Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod je odraz rezima koji je na vlasti i tu nema potreba za ikakvom raspravom, plajvaz u ruci emeritusa ili pero u ruci krezave seljacine daje isti rezultat i ima istu tezinu, tako da imamo ono sto zaokruzujemo.
Nemoguca je usporedba izmedju tkzv. “rezima” u Crnoj Gori koji je tu zemlju uveo u NATO i korak do ulaska u EU, sa rezimom u manjem entitetu u BiH koji se protivi ulasku u NATO ,i sve radi da nikad ne udjemo u EU!
@Dzevudin1...Nisam ti ja jaran, a po tvojim komentarima vidim da si ti puno priglup.Govoris kontradiktorne stvari: Dodik je americki covjek,Dodik je na americkoj Crnoj listi!?!To dvoje je nespojivo.A sto se tice neupitnog ulaska BiH u NATO,sreca pa se ni Dodik ni SDA ne pitaju o tome,na njihovu zalost.
Moj borenovicu, pomest ce vas takav dodik da necete znati jeste posli ili dosli
Ujpravo je suprotno tačno. Režimi su svuda po svjetu. Džaferović podržava upravo jedan konflikt koji sa BiH nema ništa, Azerbejdžan a i Erdoana. To su režimi. A u Armeiniji su skinuli bivšeg diktatora i izabrali novog na demokratski način. I rat odmah započeo... Ali na kraju pobjediće opet demokratija.
Kad imaš režime onda se samo nekolicina bogati. U demokratiji nije idealno, ali se opet malo više raspodjeli.
Ispitati porijeklo imovine SPC prije 1912 !!!
Milorad je neodlučan šta biti Srbin ili Hrvat !😂😂😂
Anonimus bi bio gori od Dodika... i tu je provaljen medju rajom
Ne zaboravi da su SPC i srbija dobro uprli da daju podrsku crnogorskoj opoziciji,ne bih reko da ce isto za vas uciniti.Glavni baja i dalje drzi sve konce
@TangoUSitniSat Kad kazem srbija ne mislim na vucica vec na srpski narod pametnice moja.
Režimi godinama pakuju kofere i idu po raznim destinacijama. Problem je u tome što se vraćaju.