Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možeš kmečati koliko hočeš davno i prije cika sam napisao da je listič nevažeči, samo kod ans pravnici čitaju iz zakona dijelove i to one koji im odgovaraju a niko čitav zakon. Onima iz CIKa treba uzeti diplome kao i ademovići nazovi pravnika koji tumači ustav, a najgore od toga i predaje
Jadan je taj narod koji ima ovakve političare.
I treba da bude,što ih je birao,kakav narod takva i vlast
Dodika su doveli stranci i oni ga čuvaju.
To je ta reforma pravosuđa koju moramo sredit prije ulaska u 🇪🇺, tj. nigdje mi nećemo maknut dok se ne ukloni Mile i takvi.
Samo banana zemlje drze pod kontrolom pravosudje. Do duse, kako drugacije pokrasti milione i dalje biti na slobodi….
Digni i ti kredit kod cionista i onda ce i tebi biti dozvoljeno da radis sta oces kao sto su dozvolili Dodiku !
Nezz više šta prenosite sve šta ovaj kaže, lik glup ko k.
Ja ja pismen covjek,negrijesi se o zakon mnogi misle daje zakon maciji kasalj,bre jel tako
Jedino je ocigledno da Srbi nece da glasaju za stranku koja je spremna da izdaje Srpsku i saradjuje sa muslimanima zarad sitnih privilegija. Oznaceni ste kao saradnici neprijatelja, nije vam kriv ni CIK, ni Sud, niko ziv, jednostavno ste smece i izdajice.
btw, ako nije namjerno tako popunjen listic onda se zapitaj kakve nepismene clanove/delegate imate.
milorad dodik ili neko jači?
kaze dodo dobar sud, nece ga ukidati.
Kad se saberu štete KONAKOVIĆ će po državu BiH i opstanak Bošnjaka napraviti veću štetu i od F. Abdića.
sjedi bote, imas kiflu za komentar
NIJE DODIK NIŠTA KRIV, KRIVI SU ONI ŠTO SU MU U RAKIJSKI PODRUM DOŠLI SA PROGRAMIMA, INICIJATIVAMA, PROJEKTIMA,...DODIK JE BESPLATNO I BEZ BORBE DOBIO 8 KORISNIH IDIOTA KOJI ĆE DEBELO ZABETONIRATI KARAĐIČEVU TVOREVINU.
Tebi je sramna jer te nema u igri. Da si prisutan bilo bi sve ok.