Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi isti :) vrana vrani ne kopa oci,
Treba glasati za covjeka,obeco je 100.000 novih radnih mijesta.
ako je obecao...onda vala treba za njega glasati :)
BOSANSKI IZBORNI CIKLUS...ajmo ovce, u torove, kao i uvijek...idemo na porciju primanja brašna, krava, ubleha i maraka govore vam vaše stranke...a sutra se poredajte horizontalno, primaćete ga u dupe...i tako u krug
Stara priča kada se radi o opoziciji u smrdskoj. Sve se svodi na pokušaj da se sa vlasti skine aktuelna vlast i da opozicija zasjedne u fotelje, pa da oni budu ti koji kradu od naroda. Da bi to ostvarili, na sva usta napadaju aktuelnu vlast, najčešće opravdano, ali opet podvlačim, ne da bi oni radili kako treba, već da sebe instaliraju u fotelje i da umjesto ovih funkcionera na vlasti, opozicija nastavi pljačkati narod.
Ma isto je i u Smrdskoj i Pederaciji, u govnima smo svi.
Najodgovorniji za stanje u komplet državi je ovaj glupi narod. Prima ga i prima decenijama, ali curac prima.