{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Borenović: Najodgovorniji za stanje u RS-u je SNSD

4.5.2014. u 13:59
0
13
Borenović: Najodgovorniji za stanje u RS-u je SNSD
0
Borenović: Najodgovorniji za stanje u RS-u je SNSD
Branislav Borenović
Podpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), Branislav Borenović, izjavio je da je SNSD zajedno sa ostalim strankama u vlasti najodgovorniji za loše stanje u kojem se nalazi Republika Srpska.
On je na konferenciji za novinare održanoj danas u Banjoj Luci, naveo da je nakon potpisivanja deklaracije Saveza za promjene Republika Srpska dobila dva politička bloka. Prvi koji čine stranke na vlasti, a drugi blok predstavljaju opozicione partije među kojima je i PDP.

“Formiranje Saveza za promjene i potpisivanje deklaracije je događaj koji ima istorijski značaj. Mi u PDP-u smatramo da je to pozitivan događaj i da su pozitivne reakcije na formiranje Saveza za promjene. Jasno se iskristalisalo da u RS-u postoje dva politička bloka. Prvi čine stranke u vlasti, prije svega SNSD, koje su najodgovornije za loše stanje u kojem se nalazi RS, a drugi opozicione partije, mnoge NVO i udruženja”, izjavio je Borenović.

Potpredsjednik PDP-a, Branislav Borenović, naveo je da su glavni problemi u RS ogromna zaduženja od strane vlasti, nezaposlenost, kriminal, korupcija, prevare...

“Nama je u cilju da promijenimo aktuelnu vlast koja je učinila da RS danas bude u teškom ekonomskom, ali i moralnom položaju”, istakao je Borenović.

On je dodao da aktuelna vlast ne čini ništa ni povodom afera i krivičnih prijava koje su podnesene od strane PDP-a prije više od godinu i po dana.

“To samo pokazuje da izgleda SNSD kontroliše i nekoliko tužilaca u pravosudnim institucijama RS, jer kako drugačije tumačiti da se ništa ne čini povodom afera i krivičnih prijava koje su na jedan ozbiljan način podnesene od strane PDP-a”, naveo je Borenović.

On je poručio da će to vrijeme uskoro proći, jer dolaze izbori i u planu je da se učini ono što su uradile i političke strukture u Hrvatskoj i Srbiji - osloboditi bilo kakvog političkog pritiska pravosudne institucije RS i dati im slobodu da rade svoj posao jednako prema svima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: